perjantai 5. heinäkuuta 2013

Täällä taas


Siis kotona. Kotona on kivaa. Pojat ovat aina mielissään päästessään omaan tarhaan ja mökkiin. Vaikka niillä varmasti on mukavaa myös laitumella, eivät ne lainkaan pane pahakseen parin päivän lomaa kotona. Olkoonkin, että apila on vallannut ruohotarhan ja sen kasvusto on vähän nyhdetty yhä, mutta kuitenkin. Tällä kertaa "pelastin" pojat paarmoilta suojaan ja samalla ajatuksena olisi muutaman päivän sisällä tehdä se uusi lohko syötäväksi.

Taluttelureissu maantien reunaa pitkin meni tälläkin kertaa ihan hyvin. Hiukan kuitenkin loikittiin pitkin keskikaistaa, kun takaa tuli yllättäin aika kovaa kolme moottoripyörää letkassa. Salama säikähti niitä ihan tosissaan, kun ei ehtinyt näkemään niitä. Muuten autoista se ei juurikaan sanonut mitään, vaikka niitä tuli nyt tavallista enemmän edestä ja takaa. Ihan lopussa taisi tulla yksinäinen moottoripyörä vastaan, jolloin huomasin varsan hengityksen olleen katkolla ehkä puoli sekuntia, mutta sen jälkeen se oli taas ihan okei. Voi pientä, kun kohtaa elämän ihmeitä näin kasvotusten turpakarvan päästä. Jännää, miten ne eivät hätkähdäkään, vaikka mikä niittokone menisi tarhan tai laitumen vierestä ohi. Duke tosin ei pelkää vieläkään mitään, se on niin cool. :)


4 kommenttia:

 1. Salama vaihtaa väriään, niinkuin naapuri autoaan ;) Jännä nähdä mikä se sitten loppujen lopuksi onkaan.... Tällä hetkellä kyllä omaan silmään erityisen hieno "pintaväri".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuollainen kameleontti on omaankin silmään mukava. Ei ehdi kyllästymään mihinkään, kun sävy vaihtuu omien sukkien tahtiin. :D

   Poista
 2. Salama on kyllä vaihtanut väriään ihan hirveästi, en ollut ensin tunnistaa sitä samaksi hevoseksi! Onko se ihan tunnistettu mustaksi?

  http://pirinransu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salaman väri papereissa on tummanruunikonkimo.
   Se on sitten eri juttu, mikä se oikeasti ehkä on. :D

   Poista