keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Peräkärryllinen rakkautta


Salaman silmät olivat onnesta niin soikeina, kun eilen illalla toin sille ja Dukelle peräkärryllisen tuoretta juuri niitettyä heinää. "Onks toi kaikki meille?!" Pienistä asioista voi olla äärettömän iloinen. :)

Toinenkin rakkauspakkaussessio koettiin eilen. Paarmojen järsimä Salama sai ekslusiivisen rapsutteluhoidon ja yllätti ihan uudella tavalla - se seistä jäpitti paikallaan, nenäkarvakaan ei värähtänyt, kun se nautiskeli harjauksesta niin paljon. Yleensä on ihan tyypillistä, että se vähän kauhoo etujaloilla tai hyörii ja pyörii, toimelias teini kun on. Lisäksi huomasin taas yhden ihanan piirteen, mitä myös Tomppa harrasti - jos olen ollut päivän tai pari ollut vähemmän kotona, on Salkku ihan kuin kärpäspaperi - kiehnää, "halaa" ja haistelee minut tarkoin. Pari viimeistä päivää onkin ollut melkoista lentoa, välillä tulee melkein morkkis, kun ei ehdi joka välissä notkumaan poikien portilla.

Dukekin on kiva, ei sovi unohtaa sitä. Poniini halusi ihan selvästi kylpyyn, kun iltapäivällä vesikuppeja täyttäessä se kävi kuopsuttamassa ja kahlaamassa astiassa kolme kertaa, tähän tyyliin siis. Sen kolmannen kerran jälkeen ponski pääsi ihan oikeaan suihkuun, jonka jälkeen se oli vihdoin tyytyväinen. Märkään turkkiin saakin näppärän savikuorrutteen, tätä Salama ei olekaan vielä bonjannut.

Eilen kävin myös rakentelemassa pienen esteradan Allulle ja Annille. Sunnuntaina he starttaavat ekoissa estekisoissaan, jänskää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti