tiistai 23. heinäkuuta 2013

Ilon ja murheen päivä


Miksi joka päivä ei ole hauskaa, vaikka kuinka haluaisi?

Kerrotaan vaikka hyvät uutiset ensin.


Dukella oli ohjelmassa tänään ohjasajoa. Tällä kertaa koitin ilman kuolaimia pelkän riimun kera ja homma toimi kuin junan vessa. Poni oli jälleen ihan ääreismahtava, mukava ja toimiva. Tosin se olisi halunnut lähteä merta edemmäs kalaan ja jouduimme neuvottelemaan hetken postilaatikolla talliin päin palaamisesta. Tällä kertaa aikataulu ei antanut periksi pidempää lenkkiä, mutta ohjelmoin sille sellaisen vielä tälle viikolle. Ostin sille muuten käytetyn suoran Happy Mouth-kuolaimen, kokeilen sitä myös heti kun se saapuu. Jos sekään ei ole hyvä, niin sitten vaan jolkotellaan riimun kanssa täällä kotona.

Slaama.
Toinen ihan kiva uutinen on "poikien hommaama" syntymäpäivälahjani, joka saapui tänään jo postissa. Shoppailin kameraan uuden objektiivin, jossa on "vähän" lisää zoomia. Olen ihan onneton sen kanssa, mutta ehkä harjoitus tekee mestarin. Tai edes hieman kelvollisen. :D


Sitten niitä tylsempiä uutisia. Juuri kun olin saanut itseni viritettyä siihen mielentilaan, että pian lähdetään reissuun ja pojat pääsevat maailmalle, tuli pieni stoppi. Se stoppi on nimeltään ärtynyt jänispatti.


Uutta objektiivia testaillessa jossain kohtaa kiinnitin huomioni siihen, ettei Salama seiso oikein missään kuvassa tasan, vaan pitää sukkatakajalkaansa hassusti puolilepuuttavassa asennossa. Otin sen harjauspaikalle ja tässä kohtaa sokea Erkkikin huomaisi vian laadun. Oikean takajalan jo olemassa ollut jänispatti oli vähän turvonnut (ja siis suurentunut hurjasti entisistä mitoistaan), lämmin ja hieman arkakin. Ärsyttävää! Kylmäystä ja arnikaa ensiavuksi ja huomenna konsultointia klinikan suuntaan tämän suhteen. Keväällä eläinlääkäri sanoi, että katsellaan niitä nyt ja jos rupeavat vaivaamaan, niin sitten on syytä tutkia. Salamalla on pieni jänispatin alku myös toisessa takajalassa, mutta se ei ole mitenkään vaivannut nyt.



Sellaista siis tänään. Ai niin, ehdin minä jo ilmoittamaan Salaman sinne Liedon mätsäriinkin, johon on vielä melkein 2 kk aikaa. Vielä pitäisi laittaa Duken ilmoittautuminen menemään sinne Hippoksen kehään, niin ei voi enää perääntyä, heh.

Duke mökkihöperönä.

6 kommenttia:

  1. Kunhan pahin turvotus laskee, molempien kinnerpattien, myös sen alun, pistepoltto ja hyvä tulee! :) Aladdinilla poltettiin 2v syksyllä eikä ole millään lailla kiusannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se taitaapi olla edessä. Salama pitää rokottaa tässä nyt ihan pian (unohdan aina soittaa eläinlääkärille!), joten vilautan samalla tuota jalkaa ja paria muuta´kin ihmetyttävää juttua siinä sitten samassa.

      Poista
  2. Minkä objektiivin ostit?

    Tosi kurja juttu tuo patti :/ Toivottavasti saadaan kuntoon! Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tamronin ihan perusputken, 70-300mm, vai mikä se nyt oli... Sellainen kuitenkin, että täytyy ottaa 20m etäisyyttä kohteeseen entisen metrin sijaan. :D

      Poista
  3. Voi harmin paikka tuon kintun kanssa :/ Toivottavasti paranee nopeasti pois, eikä vaivaa jatkossa!

    http://pirinransu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan! :) Ensi maanantaina reissataan klinikalle ultraamaan koipi.

      Poista