sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Sunnuntaikatsaus

1. Paljon onnea minä! Saavutin tänään sen iän, mikä jää päälle loppuiäksi. :) Sain viettää oikeata prinsessapäivää, joka tosin päättyy pian sillä, että lähden yövuoroon töihin. Pöh.

2. Duke antoi Salamalle vähän rakkautta pari päivää sitten:

Zorromerkki nenässä.
Niillä on ollut nyt muutenkin vähän ihmeellistä nahinaa, molemmilla pieniä haavoja/naarmuja naamassa ja jaloissa. Pojat ovat poikia...


3. Jessi toivoi tilannepäivitystä Salaman sekakarva/kimoutumistilanteesta. Tässä näkymä Salaman selkään. Melkoinen harmaahipsiäinen. :) Pää sillä on lähes musta ja siellä on samaa sekakarvaesiintymää.

Salaman ilme, kun kerroin, mitkä nämä ovat ja mitä niillä tehdään.
Kerroin myös, että paikkakuntalainen Erikasson voitti tänään jälleen ravikuninkuuden.
Se voitti pelkästä kuninkuusraviviikonlopusta 36 000e, millä saisi abouttirallaa 2322 säkkiä "Salaman ruokaa".
Siinä riitti ihmeteltävää pienelle pulskalle ruunalle.

4. Salama sai tässä taannoin ohjasajotreeneihin vanhat kilpavaljaat. Niitä ehdittiin sovittelemaan oikeasti vasta tänään.

My Prince.
5. Sitten Case Duke. Pikkupoika on ollut vähän tuhma viime päivinä. Tänään neuvoteltiin pitkästä aikaa talutuskäyttäytymisestä täällä kotona. Valtakunnassa on kaikki  kuitenkin nyt hyvin, saimme rauhanneuvottelut päätökseen parin keulimis- ja jyräämisyrityksen jälkeen. Elämä kohtelee Dukea ilmeisesti sen mielestä välillä tosi epäreilusti, mutta sain sen vakuuttuneeksi siitä, että minun komennossa elämä on ihan kivaa ja kannattavaa.

Melkein siellä.
6. Rauhanneuvottelujen jälkeen päästiin vihdoin tositoimiin. Olen jo usean päivän ajan ajatellut, että täytyy treenata vihdoin sitä poniagilityä. Ajattelin opettaa Dukelle esteen kerrallaan ja pikkuhiljaa lisätä niitä pötköksi kentälle/pihaan.

Ensimmäisenä vuorossa oli rengas. Siihen otettiin käskyksi "rengas" ja hyvin nopeasti parin yrityksen ja erehdyksen kautta toinen etujalka eksyi renkaan sisään. Ensin se yritti tasapainoilla renkaan reunojen päällä, mutta autoin sitä vähän nostamalla etujalan renkaan sisään, minkä jälkeen se tajusi homman juonen. Muutama toisto ja tadaa, nyt poni asettelee jalkojaan tarhassa olevaan renkaaseen herkkujen toivossa. :)

Kerrottakoon vielä, että jos Duke tajusi homman juonen alle kahdessa minuutissa, niin Salamalla se kesti vähän kauemmin. Lopulta oli jo pakko lopettaa siihen, kun ruuna koskettaa kaviolla rengasta, sillä ei ihan nyt mennyt jakeluun tämä vilpitön ponileikki...

Taitava teini!
PS. Lupaan pikkuhiljaa hankkia toiset tallikengät. Eksyn näemmä aina näihin kuviin nuo jo kuuluisat huopatossut jalassa!

4 kommenttia:

  1. hahahah Salaman ilme tossa valjaskuvassa: "Älä! Et oo tosissas!" :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, todellakin! :D Katsotaan sitten joskus, millaisia voittosummia Salama kerää ratsupuolella, heh. Toistaiseksi tili ammottaa tyhjyyttään.

      Poista
  2. Jonkun pitäisi ilmeisesti kehittää huopatossut turvakärjellä :) Monet kun tuntuvat noita pitävän tallilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Nämä ovat mukavammat kuin crocsit, eivät hiosta samalla tapaa, eikä rei'istä mene turvetta/hiekkaa kengän sisään. ;)

      Poista