perjantai 1. maaliskuuta 2013

Päivän heräteostos


Otsikko on lupaava, onko tämä shoppailumania jo ihan päivittäistä? :D Mutta Salamantelin ja Nugetin viettäessä leppoisaa vapaailtaa minusta Nikon hellässä huomassa, hoitelin joitain asioita työpäivän jälkeen.

No, mun piti lopuksi "ihan äkkiä" hakea vain Greenline-säkki Agrista, mutta jokin vetovoima imaisi minut jälleen myymälän takaosaan löytörekin luo. Ja niin me kohtasimme tämän toppaliivin kanssa jälleen, ensikohtaamisella se killui vielä normaalihintaisena ihan muualla... :) Siitä tuli nyt mun KL:n softshelltakin kaveri ja ne sopiikin ihan kivasti yhteen.

PS. Palloepisodi Horsepron kanssa sen kuin kiihtyy - seuraavaksi juttu lähtee kuluttajariitalautakuntaan, ihan periaatteen vuoksi.

2 kommenttia:

  1. Onpas kivannäköinen liivi! :) Hyvä, että asia menee eteenpäin. Oli meinaan sen verran kurja juttu :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli rakkautta ensisilmäyksellä tällaiselle harakalle, joka rakastaa kaikkea kiiltävää! :D

      Jännä juttu noista palloista, että esim. tuollainen kahvallinen kumipallo (meillä lila) on kestänyt kaiken mahdollisen, samoin EURON maksanut kuminen koripallo (ilmatäytteinen) on kestänyt poikien renkutukset ihan hyvin. Tämä siis ihan vaan vertauksena, jos tuo kuuluisa pallo oli markkinoiden kestävin, kuten jälleenmyyjä kovin vakuutti.

      Poista