perjantai 15. maaliskuuta 2013

Ihmeitä ja kummia (video)


Sellaisia nimittäin piti sisällään poikien iltapäivä. No, oikeasti heinäpaaleja noukkiva kuorma-auto oli ihan vaan hauska juttu, mikä innosti esiteinit leikkimään vaihtelun vuoksi lilan pallon kanssa. Pallo ei kuitenkaan kauaa pysynyt vauhdissa mukana, mutta mitä pienistä.

Duken kahvakuulatreenit:




Etsi kuvasta poni. 


Ilmoitin pojat ensi sunnuntain match show'hon, mutta lopullista osanottajakokoonpanoa en ole vielä päättänyt. Duke on nyt ollut vähän tuhma ja lisäksi se on epäedustavassa kasvuvaiheessa (mallia hassu pallo), siksi ajattelin ehkä viedä sinne vain Salaman, joka tosin näyttää ihan loimitelineeltä omaan silmään nyt. Katsotaan kuitenkin nyt. :) Kevät muuten ilmoitti olemassaolostaan jo paljaalla läikällä keskellä pihaa, jee!

3 kommenttia:

  1. Sinne vaan, eipä toi meiän Jippukaan niiiin hienolta näytä, ihan karvapallolta, mutta saapahan lapsi kokemusta tulevaisuutta varten, kun käydää vähä kylillä ;)

    VastaaPoista
  2. Jep, näinhän se on! :) Nimenomaan juuri treeniä kaipaisivat nämä ja molemmat siis. Pieni henkilöstöpula vaan vaivaa, oltiin viimeksikin kahdestaan reissussa ja yhdelle apukäsiparille olisi ollut tarvetta monessa mutkassa. :/ Pitää nyt koittaa kuuluttaa vielä kaikki läpi. ;)

    VastaaPoista
  3. Joo uskon, varsinkin jos on kaks ponia matkassa, niin henkilöstöä voi tarvita hieman enemmän. :)

    VastaaPoista