lauantai 16. maaliskuuta 2013

Hepulipäivä (video)

Kuin kaksi marjaa?
Vastaus aamuiseen kuva-arvoitukseen: Siinä on Salaman turpakarvat. Tuttuun tapaansa turpa piti tuoda todella liki ja tällä kertaa kameran muistikortille tallentui pari ihan hauskaa otosta aiheesta. ;)

Varsulit ovat tänään olleet ihan hyperaktiivisia. Okei, ohjelmatoimiston täti keksi niille kaikenlaista aktiviteettiä tarhan aitojen sisäpuolelle, mutta eipä noita kauheasti tarvinnut hätyyttää liikkeelle. Lauantaipäivän aikana on nautittu rapsutuksista, telmitty todella lumisella pellolla, järsitty vanhoja juuria, mutusteltu pajunoksia ja havuja, leikitty helikopteria ja hornetlentäjää kumirievun avulla. Mitä pieni hevoslapsi enää voisi toivoa? Ehkä jotain, koska illalla tyypit olivat illan pimetessä jälleen järsimässä aitoja. ;)

Meidän musta orhi.
Hitto tätä hankea. Ei riitä meikäponin sääret tähän. :D


Sitten tapaus kilpapyörätreenailijat. Pahaa aavistamaton Salkku keskittyi 101% ex-jumppapallon raatoon ja sen kanssa leikkimiseen eikä huomannut pyöräilijöitä kuin vasta niiden ollessa kohdalla. Mokomista pyöräilijöistä lähtee kuitenkin melko kova ääni niiden huutaessa toisilleen ja pyörien huminakin pitäisi kuulua tuulettomana päivänä kauas. Pieni, rohkea (no, tästä voidaan olla montaa mieltä) ja reipas varsani meni ihan pois tolaltaan niistä ja meinasi juosta ihan aidan läpi. No, se mikä ei tapa, vahvistaa... Kumiriepuleikki jatkui kuitenkin hetken kuluttua ihan entiseen malliin.


Pari videotakin tuli otettua, tässä pari pätkää Duken hepuleista. Menossa mukana viuhuu tietenkin Salama. (tai varsinkin sen takajalat...)



4 kommenttia:

  1. Duke tossa kolmannessa videossa ihan "Kato nyt kun sun komea miehes menee kovaa. Oho, mun riepu putos. Täytyy hakea se, oota hetki." :D

    Sulosia otuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin ihana, kun pinkoo päämäärättömästi ympäri tarhaa aina välillä ja pukittaa minkä kerkeää. ;) Useimmiten sillä on suussa se lila pallo ja se kimpoilee joskus mihin sattuu - kiltisti poni kääntyy aina hakemaan sen takaisin ja matka jatkuu.

      Poista
  2. Löytyisi tälläinen;
    http://ratsukko.blogspot.fi/2013/03/pieni-haaste.html :)

    VastaaPoista
  3. Ihan paras ton kakkosvideon alku, missä Duke vetää hienoa sarjapukkia! Ei noita voi hymyilemättä katsoa :)

    VastaaPoista