maanantai 11. maaliskuuta 2013

Mukavia oppipoikia


Ensimmäisenä Martzan & Annin ponileikissä oli vuorossa Salama. Sillä oli tänään elämänsä toinen ohjasajo-oppitunti ja Slaakku 2vee suhtautui asiaan lähinnä periaatteella "älkää hätäilkö, mä mietin" ja toimi tosi kivasti ja kuuliaisesti. Jarrut toimii ja rattikin jo hiukan.






Sitten vuoroon pääsi Duke. Pieni pörröinen ja hyvinhyvin energinen pikkumies sai harjoitella näyttelykehässä esiintymistä meidän molempien toimesta. Se valitettavasti sai suitsiinsa "tuhmien poikien narun" eli ketjunarkin joka ei ollut loppujen lopuksi lainkaan huono idea - tyypillä on vähän kevättä rinnassa ja sitä rataa. Saa nähdä, millainen hormonihirviö se on kuun lopulla, kun aiotaan esiintyä mätsärissä molempien kanssa. ;)






Tällaista tänään. Keskiviikkona ponileikki jatkuu, ajatuksena olisi lähteä ponin kanssa pienelle ajolenkille ja Salama saa jatkaa ohjasajon parissa lyhyesti. :)

4 kommenttia:

  1. hei! Oisko sulla ideoita mitä rehua kannattaa antaa n. 110cm ponille, jota liikutetaan n. 5 kertaa viikossa, ei kuitenkaan mitenkään rankasti? :)

    VastaaPoista
  2. hei! Olisko sulla ideoita mitä rehuja kannattaisi antaa n. 110cm ponille jota liikutetaan n. 5 kertaa viikossa ei kuitenkaan mitenkään rankasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! En varmaan antaisi muuta kuin heinää ja ehkä kivennäistä, jos jotain tarvitsee niin ponirehua (esim. Racing Ponya). Itse olen täysrehujen ystävä, kun yhdestä pussista saa yleensä kaiken tarpeellisen kerralla.

      Poista