lauantai 2. maaliskuuta 2013

Hei sinä anonyymi lukija!

Kuka olet - anna itsestäsi jonkinlainen vinkki, joko kommentoimalla alle tai sähköpostilla m4rtzu@gmail.com.

Tiedän, että moni tuttu, sukulainen, paikkakuntalainen ym. lueskelee tätä blogia, mutta siitä huolimatta olisi kiva kartoittaa, ketä te kaikki oikein olette. ;)

23 kommenttia:

  1. Moi vaan!
    Täällä on yksi anonyymilukija, joka ei ole sukulainen tms eikä edes tiedä paikkakuntaasi. Pidän kirjoitustyylistäsi ja hevosista, joten tänne tulee aina poikettua kun on tullut jotain uutta luettavaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Oli pakko tehdä tämä postaus, kun moni tuttu ja tutuntuttu sanoo joskus lukevansa tätä. On kiva (ainakin yrittää) yrittää kartoittaa, miten pitkälle tämä blogi oikein kantaa. ;)

      Poista
  2. Moi! Täällä kirjottelee ja anonyyminä Bloglovinin kautta teitä seuraileva 17v tyttö. ;) Sulla on mahtava kirjotustyyli ja ihania hevosia!

    VastaaPoista
  3. moikka! 15v tyttö kirjoittelee, asun samalla paikkakunnalla ja kesällä pyöräilin monta kertaa duken ja salaman ohi ja kun löysin blogisi aloin heti lukemaan miten duke ja salama edistyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, poikkea joskus rapsuttelemaan tuhotiimiläisiä. ;) Toivottavasti laiduntavat samassa paikassa ensi kesänäkin.

      Poista
  4. Moi! Täällä nuori nainen pääkaupunkiseudulta seurailee teidän puuhia. Blogisi on mukavan erilainen ja on mielenkiintoista seurata varsojen puuhailuja ja edistymistä :)

    VastaaPoista
  5. Täällä tätiratsastaja Oulusta seurailee teidän hienoja heppoja ja niiden elämää.:) Oivallinen blogi!

    VastaaPoista
  6. Täällä nainen pirkanmaalta. Aluksi innostuin lukemaan blogiasi koska itsellä myös pikkutalli pihassa. Salaman ja Duken myötä on kiinnostus lisääntynyt, hauskoja vesseleitä ovat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pojut kiittävät ja kuittaavat, pääsääntöisesti ovat hyvinkin hauskoja veijareita! ;)

      Poista
  7. Moi! Täällä myös ihan anonyymi lukija 22 vuotias nainen Etelä-Suomesta, ei sukulainen eikä tutuntuttu :) En muista mitä kautta eksyin blogiisi, mutta onneks eksyin! Voi kumpa asuisin lähempänä niin tulisin mielelläni auttamaan sinua näiden vesseleiden kanssa kun apua tarvitsisit!

    On aina päivän piristys kun huomaa, että olet päivittänyt blogiasi :) Jatka samaan malliin!

    -E

    VastaaPoista
  8. Minä olen tästä "naapurista" ja tosiaan seurannut blogiasi jo muutaman vuoden.
    Ajelen päivittäin teitin ohi ja aina vilaisen,mitä poijat touhuaa ;)
    SP

    VastaaPoista
  9. Täältä Laitilasta käsin lueskellaan ja nauretaan pikkupoikien huoletonta elämää! Vastavuoroisesti olet tervetullut seuraamaan ER-oriin elämänmakuista blogia valmettreenaa.blogspot.fi.
    Juttujen taso on vähintäänkin ala-arvoista, mutta minkäs teet!

    VastaaPoista
  10. Pian 16-vuotias etelä-suomessa asuva tyttö. Olen kohta lukenut blogiasi puoli vuotta ja omaan pihaan on kohta puoliin nousemassa oma talli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, onnea uudelle tallille! Muistan vielä ne ensimmäiset kuukaudet, se oli niin ihanaa - kesä ja kärpäset, oma talli ja hepat. Ihanaa se on toki vieläkin. :D

      Poista
  11. Oonks mä eka sukulainen joka ilmottautuu lukijaksi? :p

    VastaaPoista
  12. Tämä tyttö lueskelee blogiasti Liedosta käsin. Alun perin eksyin sivuillesi olkipellettikokeilujesi takia (jota myöskin itse nykyään käytän) mutta jatkoin lukemista hauskojen poikien ja mukavan kirjoitustyylisi takia. Toki nykyään olen myöskin paikallistanut teidät ja ohiajaessa kurkin näkyykö heppoja ;)
    Tervetuloa tutustumaan blogiini, se on ihan bränd nyy ja en vielä osaa sitä käyttää mutta harjoitushan tekee mestarin! http://www.tulilli.blogspot.fi/
    Porkkanoita poneille!

    VastaaPoista