perjantai 6. marraskuuta 2015

Tutustumisriennot


Ensinnäkin, valtavan suuri kiitos teidän kaikkien osanotoista ja myötäelämisestä suureen suruumme. Pieni, mutta silti niin suuri Duke-poni jätti suuret saappaat täytettäviksi.

Arkea on kuitenkin jatkettava. Tyhjiin saappaisiin hyppäsi sitten Reino, josta itseasiassa kaupat sovittiin jo lokakuun alkupuolella. Halusin ensin hoitaa Duken polven kuntoon, jotta se voisi lähteä "toipilaskotiin" seuraponiksi rauhallisen kaverin luokse. Kohtalo kuitenkin osui peliin vielä viime hetkellä, mikä järkyttää ja hämmästyttää edelleen.

Reino on rohkea, kiltti, kaikin puolin tasapainoisen oloinen ja ystävällinen poni, joka matkusti hipihiljaa ja nätisti kotiin. Otettiin ihan videotodistekin aiheesta, sen voi katsoa täältä. Se näyttää olevan myös kaikkien kaveri, jolle ruoka ja juoma maistuvat. Luulin, että Salama on salamannopeasti aina ihmistä vastassa portilla, mutta Reino taikoo itsensä sinne vieläkin nopeammin.


Mikä jännintä, pieni hintelä 2-vuotias Reinoruuna pisti näiden muiden pakan ihan sekaisin. Hän on nyt ainakin toistaiseksi the päällikkö, jota muuten Salamakin väistää liukkaasti. Mokomaa ihmettä en ole aikoihin nähnytkään.

Tutustumisleikit. Vauhtia piisasi.
Samppa oli alkuun erityisen kiinnostunut tästä tulokkaasta, mutta vain tietyssä mielessä...
Possujuna.
Reino pisti Kääpiön ensin ruotuun.
Pikkuhiljaa se taisi mennä perillekin.
Salamakin ihan vallan riehaantui.

Ne näyttivät Reiskan kanssa löytävän heti yhteisen kanavan.

Dukehan tarhasi eri tarhassa viimeisen kuukauden ja Salama otti tämän aika raskaasti. Sille onnekkainta onkin saada uusi ystävä. Sellainen, joka ei pelkää vähän kömpelön ja kovaotteisen suomipojan haastamisia leikkiin. Onhan Salamalla Samppa, mutta Samppaa pelottaa edelleen leikkiä Salaman kanssa. Salamalla ja Dukella oli ihan omat kuviot ja kun Salama on ehdottanut Sampalle samoja, on Samppa loikkinut karkuun samantien. Reino ei moisesta välitä, vaan innostuu nyppimään takaisin. Voi sitä hämmentynyttä onnea Salaman naamalla, sitä ei voi sanoin kuvailla.

Hiekkalaatikolla riittää taas menoa ja vilskettä. Eiköhän meno tasoitu, kunhan uusi tulokas asettuu taloon kaikessa rauhassa.

8 kommenttia:

  1. Kiva kuulla etta uusi tulokas sopeutuu hyvin. Tsemppia ! kivan nakoinen poni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotukset ovat hyvän ensivaikutelman jälkeen korkealla. Hän on aikas kiva. :)

      Poista
  2. Ihanaa, kun Salama sai Reinosta uuden kaverin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli itsellekin lohdullisempi olo, kun Salama sai uuden frendin. Ei mennyt ihan oma luonnearvio pieleen Reinosta. :)

      Poista
  3. Hauskoja kuvia :D Kiva, että Salama sai Reinosta uuden kaverin, jonka kanssa leikkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. :) Salama on kovin hämillään tästä, kun on vihdoin oman kokoista rapsutteluseuraa! :D

      Poista
  4. Onnea vielä Reinosta! Tosi hauskan näköinen ponimus :)

    VastaaPoista