torstai 12. marraskuuta 2015

Korvan- ja hännänmitalla

Kuin kaksi marjaa.
Täällä on riittänyt vipinää. Sellainen meinaa täällä ihan tavallista, mutta silti niin mielenkiintoista nuoren hevosen arkea. Sellaista, missä kaiffari on läsnä kaikessa ja ihan iholla. 

Tämä Reino, joka on aika velho kaikin puolin, on aika mainio otus. Sopii porukkaan, vai mitä? ;)











...ja kun kukaan ei vaan näe, niin vanha ja viisas Salamakin innostuu vähän:


Linkki videoon

Jostain syystä siivoushetket kotona stoppaavat tehokkaasti aina tuon tietyn ikkunan kohdalle. Eipä sillä, se on hyvä ikkuna. Vielä kun tuon omenapuun kehtaisi hävittää.

PS. Tuli tuossa tuttavien kanssa muisteltua vanhojen hevosmiesten viisauksia, joista muuten osa on esitelty tässä postauksessa. Tallistani löytyy nyt kaksi hevosta, joilla on kaksi pyörrettä otsassa. Mihin näiden kanssa joutuukaan? ;)

12 kommenttia:

  1. haha, ihanat juonioripojat! :D Samppa kipittää reippaasti Salaman helmoihin suojaan ;) voi että, Reino vaikuttaa (edelleen...) niiin mahtiotukselta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salama on sillleen, et noloa tää painiminen, kun sä kuvaat siinä, joten mä vaan möllötän... :D

      Poista
  2. Kivan näköinen ja oloinen poni tuo Reino. :) ja kivaa rotuvaihtelua, kun melkein eniten seuraan jostain kummansyystä suomenhevosblogeja... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. Sama vika, suokit on silti se ykkösjuttu, mutta mutta... ;) Aikoinaan nuo ponit pääsivät viemään sydämen ihan kokonaan, joten vihdoin pitää tehdä asialle jotain. En ole oikeastaan hevosilla koskaan ratsastanutkaan, enempi aina poneilla ja suokeilla. :)

      Poista
  3. Mä pistin kirsikkapuuni matalaksi! Aivan loistavaa kun talolta näkee eläinten katokseen ja heppatarhaan :) vielä yksi koivu lähtee talvella pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! :D En tiedä, miten selitän isännälle omenapuurivistöön tulleen reiän, sitä pohtiessa puu saanee siis olla... :D

      Poista
  4. Ihanaa, että Reinolla on painiseuraa. Melkein vuoden oli noiden "akkojen" kanssa eikä ne mitään leiki. Selvästi noi pojat kaipaa vähän eri meininkiä. Reino on onneksi ollut aina niin kiltti, ettei siltikään koittanut ihmisen kanssa painia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tammat ovat niin hauskoja, kun ne vaan ovat. Niin äkkiseltään katsottuna nuo pojatkin, mutta kas kummaa, äkkiä on tarha täynnä rallijälkiä ja kaverin turkki ihan kuolassa. :D Reino on porukassa ihanan vilkas, mutta ihmisen kanssa tosi nätisti. Hyvä niin. :)

      Poista
    2. Haha, ei ainakaan minun tammani. Pikkuvarsana sillä oli ihan orivarsan leikit, nyt 4-vuotiaana on vähän rauhoittunut ja painileikit ovat pääosin vaihtuneet juoksenteluun. Reino näyttää tosi isolta!

      Poista
    3. :D Meilläkin oli kerran yks welshtamma, joka oli sillon muistaakseni 4 tai 5, se oli kans tosi vilkas! :D Ei nyt ihan näille pojille vedä vertoja, mutta puuhasteli kuitenkin kaikkea pientä tarhassa. Ruusa lienee aika päällikkötyyppi porukassa muutenkin, olisikohan sillä jotain vaikutusta?

      Poista
  5. Ihan mahtavaa että just Reino on liittynyt teidän laumaan! Olen seurannut tuota Ohana connemaras- blogia jo pitkään ja salaa haaveillut elämästä connemaralauman keskellä... Salama ja Reino on kyllä niin symppis kaksikko! Sitä paitsi kehtaan väittää että Salamalla on sen verran pilkettä silmäkulmassa että teidän lauma on ja pysyy aika ponimaisen vekkulina... :)
    Noihin kuviin ja videoihin nuorten miesten touhuista ei vaan ikinä kyllästy! Jatkakaa samalla meiningillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, kiitos kommentistasi! :) Salama sopii hyvin vireän päänsä vuoksi ponijengiin, kävelyttävät sitä sopivasti tuolla muiden askareiden ohella. ;)

      Poista