perjantai 20. marraskuuta 2015

Mitä Reino duunaa?


Reino on tuonut tänne marraskuun harmauteen auringon. 

Pieni Peikkoruuna on aika symppis: Kiltti nuori, jolla on itsetunto kunnossa. Melkein kaikki käy, kunhan porkkanoista neuvotellaan. Kaikki menee kerrasta perille. 
Reiskan talvi tulee kulumaan näissä ratsun esikoulun merkeissä: Pari kertaa viikossa tehdään jotain mukavaa, kuten harjoitellaan ohjasajoa tai taluttelua siellä täällä. Jossain kohtaa käydään hammaslääkärissä ja jos kaikki menee talven aikana kivasti, saa Reino satulan ja ratsastajan selkäänsä keväällä. Sisäänratsastuksen jälkeen kesäloma odottaa ja vuoden päästä syksyllä hommat sitten jatkuvat kevyesti. Sen enempää tulevia ei ole jaksettu murehtia.

Joskus haaveilin shettiksen ja suomenhevosen risteytyksestä - siis sellaisesta, missä on molempien rotujen parhaat puolet samassa paketissa. Ensivaikutelman perusteella tämä on aika lähellä sitä! Paljon ponia ja vähän kokoa ja näköä kompaktissa koossa. Salaman täydellinen vastakohta, jos näin voi kuvailla - ihan tervetullut lisä tähän porukkaan siis. Väristäkin olen jo oppinut vähän tykkäämään... ;)

4 kommenttia:

  1. Ihana Reino, mielenkiinnolla odotan mitä hänestä tuleekaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reiska on niin simppeli ja rehti tyyppi, etteivät arjen ihmeet varmastikaan tule olemaan lainkaan hankalia, sitten aikanaan siis. )

      Poista
  2. Ihana tuo ensimmäinen kuva :D Reino on kyllä kaunis. Kiva seurata teidän opiskeluja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reino Rento. :D Katsotaan, mikä tästä pojasta aikanaan kuoriutuukaan. :)

      Poista