sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Mustia timantteja


Huomasin Duken uusien ajopäitsien otsapannan olevan liian lyhyt, joten kaivoin kätköistäni siihen vaihtopannan. Otsis oli kuitenkin sellaisenaan tylsä ja koristeeton. Kätköistäni löytyi myös mustia isoja kristalliniittejä, jotka saivat nyt uuden elämän Duken otsassa.

Otsapannan tuunaus oli itsessään nopea ja helppo toimenpide, vain pehmeän vuorauksen ompeleminen takaisin vei verrattain kauan aikaa.


Joskus yksinkertainen on tarpeeksi kaunista: Mustia timantteja mustalle timantille.


Salamakin sai jotain. Kylmäyssuojat ovat kovassa käytössä ja ne kestävät aina muutaman viikon, kunnes taskut ovat tyhjät eivätkä suojat enää kunnolla kylmää. Wahlstenin Ice Wrapit olen kokenut ihan kelvollisiksi (Puuilossa 39,90€), joten hain nytkin parin sellaisia pakastimeen.

Vanhat etujalan suojat siirtyvät siten takajalkoihin ja halusin jotenkin merkitä ne. Käsityöboksini pitää sisällään ison lootan erilaisia paljetteja, joita ei tule ikinä käytettyä mihinkään. Nyt tuli ja kintereiden suojat erottaakin jatkossa helposti, kun ylimmässä tarrassa on vaaleanpunaisia kukkasia. Koska suoja pingotetaan palloksi kintereen ympäri, venyvät tarrat nopeasti eivätkä ne enää sovi etujalkoihin. Siitä moinen idea siis.

Työn alla on myös kolmas korjausprojekti, mutta siitä lisää sen valmistuttua. Nämä pienet käsityöpuuhat ovat hauskoja, harmi kun aika ei aina riitä enempään.
Sunnuntain puuhasteluja ihanassa auringossa. 
Sunnuntai oli ihana heppailupäivä. Auringo paistoi ja linnut lauloivat - poikkeuksellisesti liikutin oikein molemmat hevoset sen kunniaksi. Kevät on totta tosiaan täällä pian jo ihan oikeasti!

PS. Inspiraatiota riitti vielä blogin ulkoasun päivittämiseenkin, mitäs olette mieltä pienestä vaihtelusta? :)

8 kommenttia:

  1. Oi, olisi itsekin ihanaa tuunata varusteita! No, jos joskus omistukseen joku kaviollinen tulisi, niin voisi sitten tuunailla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkea kivaa voi puuhata myös ratsastajan varusteisiin, jos käsityöinnostus iskee. :)

      Poista
  2. Mahtavaa kun olet ottanut banneriin tuon Salaman (hahhah etpäs ylety) ja Duken (varos vaan Salkku, tulet yllättymään) kuvan :D Minä tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä tuli yksi suosikkikuvistani, juurikin noiden ilmeiden vuoksi! :D

      Poista
  3. Mä jo säikähdin että sä olit poistanut blogis, mutta se olikin ilmeisesti tän uuden ulkoasun takia poissa hetken.

    Toi otsapanta on tosi kivan näköinen, itse olen niin kädetön ettei mitkään käsityöt oikein onnistu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mokasin eilen aika isosti tämän ulkoasun kanssa, joten blogi oli ekaa kertaa koskaan piilossa 3h. ;)

      Itsekin olen aika kädetön, mutta pienestä se lähtee. :)

      Poista