sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Samppashake


Pikku-Sampan kesä kuluu pääasiassa syödessä, juodessa, nukkuessa, painiessa sekä näyttelyissä. Silloin tällöin tosin saattaa joutua ihan oikeisiin töihinkin - pieni orhi olikin ihmeissään, kun valjaat aseteltiinkin pitkästä aikaa sen päälle.

Meidän piti itseasiassa ajaa se. Ensin kuitenkin käytiin ihan vain ohjasajamassa kentällä ja testaamassa, että perusavut toimivat. Samppahan on iloinen ja positiivinen kaveri, josta löytyy ruutia ja ulottuvuuksia - ihan hyvässä hengessä siis. Se on ristitty leikkisästi täällä meillä pikku-Salamaksi, mutta on ainakin toistaiseksi vähän fiksumpi kuin esikuvansa. ;)



Ja totta tosiaan, iloa piisasi, kun kentältä löytyi vielä pari puomia:

"Mä hyppään sen päälle!"
"Jihuu! 180 astetta tonne tai tänne on ihan okei."
Sampan iloittelua oli kiva katsoa ihan näinkin - tällä kertaa jätettiin kärryt kokonaan pois. Fyysisesti lenkki hiekkalaatikolla ei ollut paha rasti, mutta jo tämä sai Mustan Orhin henkisesti väsyneeksi, joten se pääsi talliin heti käyttäydyttyään mallikelpoisesti.

Samppa menee vähän samaan kastiin kuin Salamakin: Liikaa prässäämällä saa vain murhetta aikaiseksi. Ja onhan tämä vasta 2vee: Sen ei ole mikään pakko tehdä vielä mitään.


Puomi tuli ylitettyä sivistyneestikin. Tai silleen..
Tyylikkäästi Samppa kantoi itsensä ja kilisevät valjaansa.
Ihana tukkajumala hommien jälkeen.

6 kommenttia: