sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Erilainen lauantai


Sillä välin kun omat Pikkumustat ja Läsipää viettivät ansaittua vapaapäivää kotona, kiisi allekirjoittanut ympäri maakuntaa koko päivän. Ohjelmassa oli estekisaa ja ponivarsoja. 

Lomapäivä: Duke, Salama ja sen oma lifeguard, Samppa.

Ensimmäisenä liekeissä olivat AA-kerholaiset eli Anni ja Allu. Allun ristin eilen Voipullaksi ihan tuon sievän keltaisen värin takia. Heillä oli vuorossa kauden avajaiskisat ja luokkina 50- ja 70cm.

Arvosteluna molemmissa luokissa oli A.0.0 eli puhtaan radan saaneet olivat kaikki voittajia. Eka luokka meni vähän alitemmossa ja jännityksen piikkiin, mutta puomit pysyivät kannattimillaan. Toisessa luokassa toivottu tempo löytyi ja rata oli kaiken kaikkiaan sujuva. Päivän saldona siis kaksi rusettia kukkakimppuineen ja tyytyväinen koutsi. Kisapaikkana uusi Equi Park oli hyvä, ihan kaikki asiat toimivat sujuvasti ja helposti.


Paparazzit mukana menossa. Tässä Pienten ponien elämää-blogista tuttu sihteeri. ;)
Matka jatkui kisakeikan jälkeen Canna's tallille, jossa vietimme jo perinteistä Canna's ponien omistajien vuosittaista tapaamista. Syötiin, juotiin ja puhuttiin poneista - ilta meni kuin siivillä!

Tänä vuonna tallille syntyi kolme varsaa, joista tämä rautias "Hoccus" oli kuin syntynyt kameran eteen. Pitäähän sitä nuoresta alkaen osata poseerata mallikelpoisesti!



(David) Hasselhoff. 
Tämän orin nähdessä täytyy aina huokaista ihastuksesta... Upea Martini. 
Viikon päästä jatketaan - vuorossa on Turun rotunäyttely.

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!!! Oli tosi kiva nähdä tämän blogin ihminenkin livenä näissä merkeissä tapaamisessa. Oma kunto on nyt vielä vaan vähän kehno mutta onneksi nämä kuvat on täällä että saa ihastella vielä jälkeenpäinkin kun en pystynyt itse kuvaamaan ja se harmittaa. Mukavaa touhukasta kesää teille ja eiköhän me nähdä jatkossakin näissä merkeissä ainakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Eiköhän me vielä törmätä - koita pitää nyt jäitä hatussa, eiköhän se jalka tokene jossain kohtaa entiselleen. :)

      Poista
  2. oli kyllä joo kiva nähdä naamat nimen takana! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuin myös! :) Törmätään taas viikon päästä... Ja me koitetaan joku kerta tulla kylään. :)

      Poista
  3. Vooi miten sulosia varsuleita! 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei nyt ihan syötävän suloisia, vaan aivan ihania <3

      Poista