torstai 5. maaliskuuta 2015

Tuotetestausta: Pavo Nerv Control, viikko 2


Pavon Nerv Control-pelletit ovat olleet käytössä nyt kaksi viikkoa. Miten menee? Ensimmäisen osan pääset lukemaan täältä.

Kuluneen kahden viikon aikana on todettu vanha satula sopimattomaksi, huollettu lihaksistoa, otettu pari todellista matsia tämän plantaasin herruudesta ja toisaalta on taas koettu huippuhetkiä, tosin vasta niiden matsien jälkeen. On siis osittain vaikeaa sanoa, miten tarkasti juuri tämä pussukka on voinut vaikuttaa tai olla vaikuttamatta. En odottanut ihmeitä, kun vastassa on tyypillinen nuori hevonen, jolla on ehkä ADHD. Tai kimosyndrooma, kuten tuttujen kanssa ollaan leikkisästi vitsailtu - valkoisten eläinten kun sanotaan olevan vilkkaampia kuin muun väriset. Vuosien varrelta kerätty kokemus vahvistaa teorian.

Yksi asia kuitenkin on muuttunut: Salama seisoo paikallaan käytävällä. Se seisoo siinä ihan tosissaan tosi nätisti ja levollisesti ja vaikka kuinka kauan. Ekan kerran jälkeen mittasin jopa lämmön, kun heppa vaikutti jotenkin turhan lunkilta. Sittemmin tuo ilmiö on toistunut useamman kerran, viimeksi eilen satulasovitushommissa. En voinut uskoa tuota paikallaan seisovaa mötikkää omaksi pollekseni. Sille kun on tyypillistä heilua, huojua ja kuopia, jos homma kestää kauemmin kuin minuutin.

Jos nyt oikein etsimällä etsin myös muita vaikutuksia, on Salama ollut ehkä ihan vähän vähemmän säikympi nyt kuluneella viikolla. Näitä kausia on kuitenkin ollut ennenkin, joten ihan yksin tälle lisärehulle en kunniaa anna.

Aion syöttää pussukan loppuun ja katsoa sitten, muuttuuko mikään. 100g annostuksella tuo kolmen kilon pussi kestää siis kuukauden. Joka tapauksessa kokeilemisen arvoinen tuote, jolle en ihan täystyrmäystä anna, vaikka etukäteen kovin skeptinen olinkin. Magnesiumista itsessään ei ole haittaakaan lihasvaivojen kanssa, joten sen lasken yhtenä etuna mukaan tähän hetkeen.

Onko teillä lukijoilla kokemusta vastaavista tuotteista?

4 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia kokemuksia. Pavon rehut kyllä hyviä, meillä käytössä elektrolyytti pelletti. Todella helppo antaa pelkiltään ja maittaa nirsollekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen myös tykännyt Pavon rehuista, hinta-laatusuhde on kohdillaan erityisesti kivennäisissä. Salama on lisäksi syönyt Care4life-rehua, mutta nyt just se ei toki saa mitään muuta kuin kivennäistä ja näitä erilaisia ihmeaineita eri purkeista.

      Poista
  2. Moikka! Mikä satula-auto teillä kävi? :)

    VastaaPoista