lauantai 28. maaliskuuta 2015

Tuotetestausta: Kintereiden kylmäyssuojat


Vihdoinkin.

Sattuneesta syystä Ruuna Reippaan kintereitä on nyt kylmätty useamman vuoden ajan perinteisillä kylmäyspatjoilla: Ne kestävät aikansa, kunnes pamahtavat joko tarroista tai eivät enää vain kylmää. Yksi syy siihen on se, ettei perinteistä neliskanttista kylmäyssuojaa oli tarkoitettu palloksi kintereen ympärille. Lisäksi ne valuvat ja puolet jalasta jää kylmäämättä.

Nyt siihenkin on ratkaisu: Kintereiden kylmäyssuojat. Puuilon tarjouslehdestä ne minulle bongattiin. Tämä postaus toteutettu ihan puhtaasti allekirjoittaneen sisäisen varusteaddiktin kanssa, tosin näille härpäkkeille on todella ollut tarve. Varsinkin nyt, kun tuo arvon oikea takajalka ("sukkatakajalka") on jälleen ottanut jostain nokkiinsa. Liekö kasvukipuja, kinnerpattia (Salamalla on ko. jalassa alimmassa nivelraossa pieni nokkamuodostuma) vai mitä, mutta jalkaa on jälleen tehokkaasti kylmätty. Suuressa harkinnassa on nyt myös Tildren-lääkitys, josta ohimennen keskusteltiin viime klinikkareissulla.




Mutta, itse aiheeseen. Kyseessä ovat Hevarin siis perinteiset kylmäyssuojat, mutta ne ovat muotoiltu valmiiksi muotoon pallo (= kinner) ja kylmäävät aika näppärästi juuri tuon toivotun alueen eli kintereen. Ne kiinnitetään kahdella pitkällä ja venyvällä tarralla. Tarrat voi halutessaan pujoittaa takasaumassa olevasta "vyölenkistä" läpi, mutta itse koin sen turhan vaivalloiseksi, koska lenkki on pieni ja tarranauha on leveä ja jäykkä. En kokeillut, saisiko tarrat ristiin, sekin voisi auttaa paikallaan pysymiseen. Lenksut kun helposti valuivat suojan alle, samalla tapaa kuin tavallisissakin kylmäyssuojissa.

Tarrassa olevasta logosta päätellen suojia pitäisi ehkä pitää toisin päin, mutta Salaman jalkaan ne asettuivat paremmin näin.

Plussaa pirteästä turkoosista väristä.
Nämä löytää ehkä helpommin turpeen seasta, jos ne sinne joku vaikka potkisi.
Kun kinnersuojan alle laittaa vielä perinteisen kylmäyspatjan, tulee koko jalka kylmättyä tehokkaasti päästä päähän. Näin myös kinnersuoja pysyy paremmin paikoillaan. Kätevää!

Päivän hinta parille oli 34,90e. Tuoteselosteessa kylmäysnesteen kerrotaan olevan propyleeniglykolia.

Ei hullummat, totesi Salama. Mansikoita maksaneet Horsewaren Ice-Vibet se totesi nimittäin yliahdistaviksi aikanaan.

2 kommenttia:

  1. Ei siulla ois aavistusta saisko noita suojia viel jostain? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole missään verkkokaupassa nähnyt. :/ Omani tosiaan ostin Turun Puuilosta.

      Poista