maanantai 9. maaliskuuta 2015

Prestige D1 Iceland


Luulen, että ollaan Salaman kanssa vähän ihastuttu. Se on varmaan tosi mielissään, kun vedän sen mukaan tähän juttuun.

Mutta: Prestige D1 Iceland (istuin 17" ja leveys MW + 2cm) istui sen selkään melkein kuin tatti.


Testikävely suoritettiin heti satulan saavuttua. Polle oli yhtä hyvä kuin ilman satulaa: Rento, yritteliäs ja notkea, molempiin suuntiin vieläpä. Se myös pärski, mikä on aika harvinaista tälle loppupeleissä. Mikä ihaninta, satula pysyi paikoillaan, vaikka oli selässä ilman huopaa.

Omalle pyrstöllekään tuo ei ollut lainkaan hullumpi. Istunta oli käynnissä helppo pitää vakaana. 



Tässä vielä Salaman selän sivuprofiili.

Salamakin oli tyytyväinen!

4 kommenttia:

  1. luoja tota leveyttä :O
    meillä on 33 prestige eikä sekään oo ees kapein. Riittäiskö teillä jossain winteceissä kaaret ollenkaan?
    Hyvä että sopiva satula on löytynyt, itse tykkään kyllä prestigeistä kanssa tosi paljon. Omalle pepalle paljon sopivampia kuin vaikka Barnsbyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, Toinilla oli hetken vanha Prestigen 34-levyinen ohuesti topattu estepenkki ja se sopi Salamallekin muuten ihan ok, mutta tuli liikaa lavoille myös. Nythän se on armoton lihapulla, mutta hoikkana poikanakin Prestigen leveys 36 oli sopiva... ;) Salaman eka oma satula, Albion K2 oli leveydeltään myös mallia norsu, se oli extrawide. Onneksi olen itsekin tykästynyt noihin Prestigeihin, ne ovat melkein parhaita!

      Wintecejä en ole testaillut, mutta varmaan joku wide-sarja voisi riittää... :)

      Poista
  2. Omalle putelle kokeiltiin prestige islandicia ja tuntui superhyvältä, mutta hinta hirvittää... Tiedätkö saako niitä jo käytettyinä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta hirvitti täälläkin, koska hevonen tuntuu muuttuvan vielä paljon... Eikä täten siis oman hankinta houkuta, koska käytetyt satulat eivä oikein liiku. Onneksi on vuokrausvaihtoehto. :) Tosi vähän olen nähnyt juuri tätä mallia käytettynä myynnissä... :/

      Poista