tiistai 17. maaliskuuta 2015

Sampan comebäk

Samppa ja kevään haju.
Voisiko näiden hevosten kanssa joskus mennä niin kuin Strömsössä? Ehdin juuri iloita onnistuneesta heppaviikonlopusta, kunnes uusi viikko alkoi milläs muullakaan kuin kuluttamalla yhden tietyn paikan palveluja oman ja muidenkin tarpeen edestä. Tällä kertaa sen enempää yksityiskohtiin menemättä olen vallan ihastunut tuohon tulokkaaseen, harvinaisen fiksu 2-vuotias ori!

Olisi ollut tuhat ja yksi sovittua ja tehtävä asiaa, mutta kaiken kukkuraksi vuosisadan flunssa iski tännekin. Se siitä lomanvietosta sitten.

Tänään aamulla Samppa Linna teki kuitenkin paluun SD-teamin hiekkalaatikolle vietettyään yhden yön naapuripitäjän jo pelottavan tutuiksi tulleilla puruilla. Toivottuaan shokista jatkui yhteiselo kahden muun mustan kanssa kuten eilenkin: Vauhtia piisaa ja pienellä orilla on paljon mielipiteitä.

 
Linkki videoon



Possujono.
Salama otti johtajan viitan harteilleen. Kiva.
Vieläkö muka ihan samannäköiset? :D 

Sampalla on kevyet liikkeet. Joka suuntaan.
Hieno ilmava ravikin löytyy.
Kun elämä alkoi taas näyttämään kivemmalta, kiinnostui Samppakin palloista.
Onpa se nähty jo pari kertaa tökkimässä palloa.
Sydän tässä ihan sulaa, kun pojat pikkuhiljaa ystävystyvät. Samppa on vähän herkillä nyt, mutta kyllä se siitä. Alku on ainakin lupaava kaikesta huolimatta!

12 kommenttia:

  1. Siis mitä ihmettä? Saiko uusi tulokas tervetuloa toivotuksen hokkikengistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eip. Sisäistä laastaria. Pitkä juttu, josta kerron täällä ehkä joskus enempi, ehkä en. Ponilla on kuitenkin nyt kaikki hyvin!

      Poista
  2. Ahaa, eivät olekkaan identtiset, Duke on selvästi korkeampi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tällä hetkellä huomattavasti isompi, Samppa vielä toki kasvaakin vähän. Lisäksi Duke on paaaljon karvaisempi nyt, ei tohdi tiputtaa karvojaan kunnolla vielä. Tänä vuonna sitä on liikkeellä kuulemma.

      Poista
  3. :/ en keksi tähän mitään muuta sanottavaa, kuin että tsempit sinne!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kun tilanne alkoi vähän niin kuin aueta kokonaan ja poni oireilla samaan aikaan, oli pakko tehdä nopeita siirtoja. Onneksi näin kuitenkin tehtiin.

      Nyt vain toivotaan parasta, että vointi kohenee kaikin puolin ja mielellään nopeasti. Parin viikon päästä on sitten kontrolli.

      Poista
    2. jep, onni onnettomuudessa kuitenkin!

      kauhia muuten kun duke näyttää nyt sampan vieressä isolta! :D

      Poista
    3. Eiköhän tuo ero vähän tasoitu, kun Samppa vähän saa muskelia takas. :)

      Poista
  4. Pakko vihdoin kysyä kun on mietityttänyt jo pitkään, et tapahtuuko tossa teijän ohi menevällä tiellä usein peräänajoja, ulosajoja tms? ;) Mä nimittäin ainakin ajaisin vähintään ojaan, kun näkisin noi ihanat karvapallerot telmimässä ;) Ainakin siellä on pitäs ees olla sellanen "söpöysvaara 200m"-varoituskolmio :D
    P.S. Mitä lienekin on tapahtunut, niin tsemppiä! Ja flunssalle kyytiä! Itellä vastaava tosin kesti melkeen kaks viikkoa, joten pikaisempaa paranemista sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokusen peräänajon ja peurakolarin olen todistanut, niihin onneksi ei liittynyt hevonen. ;)

      Tämä flunssa on jäätävä, vie kohta järjen... :( (tai siis...)

      Poista
  5. Ihan mahtava kolmikko! :) Ja niinkuin tuossa jo oli kommentoitukin, niin näyttää kuin Duke olisi yhtäkkiä venähtänyt hurjasti korkeutta, kun vertailukohtana ei olekaan enää vain Salama... :D Mielenkiinnolla jään seurailemaan ystävyyden kehittymistä.

    PS. Bongasin sut puolisosi kanssa sittarin sisäänkäynnillä viikonloppuna, mutta menin jotenkin itsekin niin hämilleni tästä tunnistamisesta, etten kehdannut tulla nykäisemään hihasta. Olisin vain tahtonut sanoa, että ihana tää sun blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sampan arvioitu aikuskoko on jossain metrin kieppeillä, eli pikkasen tulee onneksi tuo kokoero tasoittumaan. :)

      Salama näyttää taas tosi valtavalta, kun vielä pienempi poni tuli samaan hakaan. Se on todellisuudessa aika pieni kuitenkin, ei mikään jättiläinen. :)

      Hih, hauska sattuma! :D

      Poista