maanantai 29. syyskuuta 2014

Siirtymisiä (video)


Syksy on tullut: Hevosvoimissani on extravirtaa. Toini sekoili päivällä tarhassa tavallista enemmän. Salama oli taas ihan tosissaan ensin sitä mieltä, että kentän yhdessä nurkassa väijyy joku true-mörkö. Ei auttanut kaunis puhe siitä, että te kaiffarit nukutte päiväunetkin siinä nurkassa, vaan silti mokomassa kulmassa piti välillä pinkaista johonkin suuntaan. Oli miten oli, laiskasta ruunasta ei tosiaan ollut tänään tietoakaan. 

Päivän teema olivat siirtymiset. Muuten ruuna sai taas liikkua varsin omaehtoisesti, kunhan askellaji oli pyydetty. Huomenna onkin sitten toinen Katan tunti, jonne molemmat isot osallistuvat. Katsotaan, kimpoaako Salama maata kiertävälle radalle, kun Toinikin tulee jumppaamaan samaan aikaan. ;)

(Linkki videoon)

PS. Toinikin taitaa tykätä vähän palloista:

(Linkki videoon)

5 kommenttia:

  1. Kiva toi pallovideo! :) Itse tykkäisin myös kamalasti heittää omille hepoille jotain samantapaista virikettä tarhaan, mutta luulen että se olis aika turhaan, varsinkin kun toinen tammoista on niin herkkis että sitä varmaan kauhistuttaisi kaikki uusi ja erilainen omassa tutussa ja turvallisessa tarhassaan.. Kun jo pelkästään vesiastian vaihto toisenväriseen saa aikaan kovat puuskutukset ja valtavan järkytyksen.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäis hakea taas parit jumppapallot Biltemasta, saadaan taas kunnon painit aikaiseksi. Tuo pehmopallo oli vähän tylsää seuraa pojille... ;) Mä olin jotenkin ajatellut, että Tone vois hiukan jännittää palloa, mut eipä onneksi saanut sätkyjä siitä.

      Poista
  2. Minusta näytti tuossa siirtymisvideolla, että palkitset Salaman siirtymät ravista/käynnistä pysähdykseen vähän turhan aikaisin? Salama ei ole edes kunnolla ehtinyt pysähtymän, kun jo ryntäät nakkaamaan sille namupalaa :) Eikö kannattaisi odottaa, että heppa pysähtyy ensin kunnolla, ja vasta sitten palkitset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä videolla palkittiin reagointia pohkeeseen, siitä tuo "hätäinen" palkkio. Sitä ennen se kuulee toki "äänimerkin".

      Pysähdyksissä palkitaan sit rauhallisemmin. Pikkuhiljaa palkkio jää vähemmälle ja pois sitten.

      Poista
    2. Kiitos selvennyksestä :)

      Poista