sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Kun se eteenpäinpyrkimys nosti jo vähän päätään

Isäntä tilattiin kauniisti anellen ottamaan pari kuvaa.
Tässä vastaanotetaan kameraa tsekattavaksi, että kuvausasetukset ovat edes sinne päin.
Kiitos possujunamuodostelman: Se on tuonut vähän lisää tehoja Salaman koneistoon.

Salama on nyt huilaillut jokusen päivän. Sillä on oikean takajalan kintereessä muutama haava, jotka näyttivät alkuun harmittomilta, mutta ilmeisesti ne sitten aiheuttivat sukkajalkaan lämpöä.


Salama urheili tänään muutaman päivän huilitauon jälkeen. Ensin 3 km metsässä Toinin perässä / edellä / vierellä / alla / tiellä kävellen ja sen jälkeen kentällä muutaman kierroksen verran.

Maastolenkillä Salama oli sitä mieltä, että pohkeen hipaisu kylkeen = salamannopea hyppy ylös ja eteen. Nice, jälleen on pakko ylireagoida, tietty. Ei tartte neuvoa, sanoi Salama. Tarttee, sanoin minä. Ylähuulen tynkä kilsan mittaisena retki eteni reippain askelin. Se on aina hyvä juttu tälle hevoselle, että työt maistuvat.

Kentällä se tepsutti menemään varmaan ekaa kertaa koskaan omalla moottorilla. Tyydyin siihen, että ruuna pysyi kentällä (kyllä, luit oikein...) ja eteni toivottua askellajia. Olkoonkin, että se oli aika pahasti kättä vasten. Perä meinasi lentää, kun välillä ohjasin voltille Toinin ohi tai mentiin muuten vain ohi tammasta. Noh, elämä on. Mielipiteille on sitten sijaa, jos tietyissä jutuissa kuuntelee ratsastajaa.

Kiitokseksi lopetettiin hommat jälleen heti, kun ruuna käveli portin ohi sujuvasti pari kertaa.

Sekalainen setti kuvia päivän touhuista:

Toinikki ja Anni(kki).
Oho, ei tää kääntynytkään pennin päällä... ;)
Koukkuhäntä, käsilevikki. Mut Salama 3vee etenee itse!
Ympyrä.
Melkein kiiru jonnekin.
Tone, Salaman vetonaula.
Oho, yksi aika sivistynyt kuva Salamasta tänne väliin. Laukkaa.
Kerpele ja poingpoing, totesi ruuna ja meinasi, että nyt koitetaan rodeoo.
Jiihaa, päästiin ohi!
Välillä ihan vinksin vonksin.
Kiltit hepat pääsevät mutustamaan omenoita rankan treenin jälkeen.
Spesiaalit hepat pääsevät tekemään sitä jääpalapussit takajaloissa.
Näitä kuvia ja erityisesti omaa istuntaa katsoessa on ihanaa todeta, että tiistaina meillä on Salaman kanssa eka yhteinen ratsastustunti!

4 kommenttia:

  1. Tuli tosta Salkun liukuvärjätystä hännästä mieleen, että oothan ottanut talteen mustia häntäjouhia? :D Näyttää siltä, että häntä on kohta kokovalkoinen! Oletan toki, että maitohampaiden lisäksi jossain kätköissä on myös tupsu Salkun mustia häntäjouhia... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salaman korvissa on btw valkoiset raidat jo! Niitä on metka katsella yläilmoista. :) Itseasiassa häntäjouhia ei ole tallessa, pitääkin pari mustaa nyppiä talteen - kauheasti ei raaski, kun pyrstösulkia on muutenkin niin vähän. ;)

      Kovin puskee nyt valkoinen läpi. Saa nähdä, miten nopeasti se lopulta vaalenee.

      Poista
  2. Kuka teille tulee pitämään tuntia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenna tulee Ibericon Kata käymään. :)

      Lisäksi toiveissa on päästä takaisin Minin (Gunilla Wahlberg) tunneille, mutta omat työvuorot ovat eläneet niitä haaveita vastaan toistaiseksi kovin. CR-tunneille haluan myös jossain kohtaa takaisin.

      Poista