maanantai 1. joulukuuta 2014

Salaman sirkuskoulu, osa 2 (video)


Leikki nimeltä kengitys on edennyt siihen pisteeseen, että Salama seisoo käytävällä kiinni ja jalkoja nostellaan mennen tullen. Kaviokoukulla tehdään monenlaisia kengitysjuttuja muistuttavia liikkeitä. On kilinää, kolinaa ja muita elävän elämän juttuja. Takajalat ovat helpommat laiteltavat kuin etuset, mutta niin Salamalla on ollut jo pienestä pitäen. Seuraaavaksi leikki jatkuu samalla kaavalla, mutta jalkaa pidetään pikkuhiljaa taas vähän kauemmin ilmassa. Nyt ollaan niillä rajoilla, missä Salaman kärsivällisyys loppuu, kuten videostakin paikoitellen huomaa. Sitä hiuksenhienoa rajaa pitäisi nyt siis venyttää milli kerrallaan. 

Seuraava kengitys on 9. tammikuuta, eli pientä kiirua pukkaa, jos meinaan tarjota kengittäjälle pystyynkuolleen nuorukaisen laitettavaksi. Siis hups, hyvin opetetun Salaman siis.

Linkki videoon
 
Videon äänet eli armoton lässytysmantra oli pakko editoida pois, mutta toivottavasti tekstityksestä on hieman apua. ;) "Nami" on Salaman taikasana, syystä että oli valittava sellainen sana, mitä ei muuten tule käytettyä. Eli kun sitä hokee, tietää Poju pian saavansa herkun. Vastaavasti kun taikasanaa käytetään, tietää Salama tekevänsä oikein, mitä se sitten ikinä tekeekään. Sanaa on taasen kätevämpi käyttää kuin erillista naksutinta, joka vaatisi yhden käden lisää useimmissa tilanteissa.
 
Yhdestä porkkanasta irtoaa moneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti