perjantai 25. tammikuuta 2013

Yllätyspalloilua (video)

Mikä ihme sieltä tulee..?
Niko toi pojille iltapäivällä yllätyksen! Minä, minun keuhkoni ja rikkinäinen pumppu aherrettiin hetkonen ja pian oli pojilla uusi hieno jumppapallo edessä. Se onkin ollut Se Juttu sitten loppuillan ajan, saa nähdä miten kauan tämä yksilö kestää poikien käsittelyä. Yllättävää kyllä, Salama otti tämän kovin hilpeästi ja rohkeasti vastaan, liekö pienellä siedätyshoidolla tehtävänsä? Salamalla nimittäin oli ihan järkyttävä iltapäivä, kun ensin Martza 24wee laski pulkalla (löysin varastoa siivotessa sellaisen ja oli pakko kokeilla, tappaako vauhti) kotipihan mäkeä alas ja sen jälkeen naapuri hiihteli ihan tarhan vierestä sauvat viuhuen. Siinä on aika paljon sulateltavaa dramaattiselle Salamasankarille, jonka verenpaine kipusi melko korkealle näitä järkytyksiä sulatellessa.

Tässä ensikosketus uuteen leikkikaluun pimenevässä illassa:


Illan jo pimentyessä liikaa, keksivät pojat puskea palloa päällään eteenpäin ympäri tarhaa. Jotenkin ihanan koomisen näköistä! :D Hieman myöhemmin taasen vakoilin ikkunasta, kun Duke piti ihan omat paini-/rakastelusessiot pallon kanssa pitkän kaavan mukaan.

Kumpi uskaltaa ensin hengittää?
Astetta isompi pallo.

4 kommenttia:

  1. Söpöä menoa. :)

    Koittakaa seuraavaksi hankkia sellainen lasten pomppupallo, jossa on ne sarvet. Sellainen saattaa kestää vähän pitempään, kun ei lapsoset tartu suoraan pallosta kiinni. Jos vaikka tajuaisivat ottaa ne sarvet suuhunsa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy koittaa löytää sellainen! :D
      Tämä uusin pallo on vähän vahvempaa kumia, aiempi oli ohuempi. Tämä on itse asiassa "vasta" 3. pallo, eka varastettiin ja toinen hajosi Duken rakkaudesta...

      Poista
    2. Santulla oli varsana kotona sarvellinen pomppupallo,ei se kauan ehjä ollut.
      T:Monica

      Poista
    3. Hih, eipä yllättänyt... :D Mutta mieluinen leikki tuo palloilu, Salama palloili taas koko aamun pienemmän jumppapallon kanssa.

      Poista