torstai 3. tammikuuta 2013

No nyt on ale!

Kuvat © Hööks
Claridge House muotoiltu nahkavyö 57,50e 28,70e
Showmaster Punk Pony korvahuppu 17e 8,50€
CRW Massolin nahkasaappaat 216e 108e

Lupasin itselleni, että saan kyllä katsoa Hööksin sivuja, kun ale alkaa, mutta mitään en nyt oikeasti tarvitse. Jotenkin Hööksin ale on sellainen, jota aina odottaa ja sieltä olenkin tehnyt paljon kivoja löytöjä vuosien varrella. No, kauan himoitsemani nahkasaappaat olivat 50% alennuksessa, joten ne oli sitten "pakko" tilata. Enhän minä edes tällä hetkellä ratsasta... Jouduin tosin ottamaan yhden koon isommat, koska koko 39 oli jo loppu. Saa nähdä, ovatko pohkeesta liian isot. Eiköhän ne kotikäyttöön silti passaa. :)

Samaan tilaukseen päätyi myös Claridge Housen musta nahkavyö Salamalle ja tummansininen korvahuppu Dukelle. Muista kivoista jutuista (mm. näyttelysuitset, pari collegea ym.) olivat koot ja kivat värit (onneksi) jo loppuneet. Pientä arpomista tuo satulavyön tilaaminen, koon puolesta siis, mutta eiköhän tuosta sitten eroon pääse, jos ei lainkaan sovi - sitten parin vuoden päästä.

Tänään pääsi käymään myös toinen pieni heräteostos. Sen mitä sain useamman satasen autovakuutusta halvemmaksi vaihtamalla yhtiötä, niin samalla tuli satsattua tulevaisuuteen myös liilojen Freejump-jalustimien myötä. Nyt yritän kuumeisesti perustella ainakin itselleni, että miksi näin tapahtui, mutta...

Shoppailitteko te jotain kivaa alennusmyynneistä?

9 kommenttia:

  1. Mulle on tulossa Hevarin ja Horsepron paketit, Hööksin sivut olinkin "unohtanut" tsekata, mutta pakko sebon kai nyt sinnekin kurkistaa...ja senhän arvaa mitä siitä seuraa. :D

    VastaaPoista
  2. Hööksiltä tulossa juuri ne näyttelysuitset (Jesh,kerrankin oikea koko :), pari kappaletta niitä ihania omenanvihreä raidallisia riimuja (n. 3€/kpl, ja tosi hyvän tuntusia ollut ku meillä sellanen ollut ennenkin) ja lisäks silicon dropseja, ihan mahtava aine harjan ja hännän selvitykseen. Saa ottaa pienen nökäreen käteen, levittää sen omaan käteen ja sitten vaan sormia vetämään jouhien läpi ja lopuks harjalla vielä loputkin takut, enää ei tuohon hommaan showshineä jne, jotka kastaa jouhet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosin noi silikonitipathan ei ollut alennuksessa, muuten vaan piti tilata :D

      Poista
    2. Olen kuullut paljon hyvää noista silikonitipoista, täytyy seuraavaan tilaukseen pistää niitä mukaan ja kokeilla itsekin! :)

      Poista
  3. Onnea uudesta "perheenjäsenestä", kyllä Freejumpit on joka sentin arvoiset (yritän itselleni päivittäin perustella) ;)

    Hööksin alen alkua odottelin eilen yömyöhään ja lähtihän sieltä ostoskoriin mm. tuo sama satulavyö, mutta varsin kohtuullisella loppusummalla selvittiin. Loimia odottelin enemmän tarjoukseen tuleviksi, mutta ei..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loimivalikoimaan petyin itsekin. Sama hyönteisloimi pyörii siellä kuukaudesta toiseen... :/

      Kiitos "tsemppauksesta", vielä odotellaan noita ihmeitä kotiin...

      Poista
  4. Mulle on tulossa Hööksiltä talviratsastussaappaat ja lampaankarvapohjalliset. Horzelta tuli jo ratsastushousut ja uusi satulahuopa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli joskus (ja on vieläkin jossain...) nuo lampaankarvapohjalliset ja ne olivat hyvät... :)

      Poista