keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Lohdutusta räntäsateen keskelle

Edustavin kuva pitkään aikaan. :D
Lainaus minun tämän päiväisestä FB-päivityksestä:

"Kukaan ei välttämättä ymmärrä, miten pienistä asioista voi tulla iloiseksi! :D Näytin aamulla Sählätählä-Salamalle kaviokoukkua ja se nosti heti etujalan ylös koukkuun "putsausasentoon". Fiksu poju! :D"

Mitä siihen enää lisäämään. Niin, paitsi että mulla on maailman parhaat hevoset ja sitä rataa!

Hain tänään jalustinhihnat hienoille liloille jalustimilleni, samalla tuli hankittua hieno uusi pipokin tupsuineen päivineen. Melkoinen möllykkä tuo tupsu, mutta onpahan pojilla taas ihmeteltävää. Ne yrittävät aina haukata palan minun myssystäni, jos en ole varuillani. :D Jalustinhihnat ovat myös minulle uutta mallia, ikinä en ole ennen tuollaisia webbersejä kokeillut. Lähiaikoina on muuten tiedossa ensimmäinen koeajo jalkkareille ja hihnoille, iik!


Hei, muistakaahan meidän viimeisin arvonta! Vielä on pari päivää aikaa osallistua.

3 kommenttia:

 1. Heh, tuohon yksi tuttu hevosten koulutuksesta elantonsa ansaitseva ihminen toteaisi, että ei ikinä noin. Hevonen ei saa koskaan nostaa itse jalkaa, vaan aina vasta ihmisen pyynnöstä ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ymmärrän pointin ja yleensä en pidäkään siitä, että hevonen ns. ennakoi. Tämä tilanne oli vaan jotenkin niin uskomaton, kun luulin että se "potkaisee" eli huitoo/kuopii etujalallaan, kuten yleensä aina. Nyt jalka asettui kauniisti paikoilleen. :D Tänään aamulla samainen tapahtui varsinaisesti oikeasti käskystä, näytin koukkua ja kosketin etujalkaa -> jalka nousi rauhallisesti koukkuun. Sinänsä kiva tapa, kun käytiin pieni tahtojen taistelu aiheesta syksyllä laitumen jälkeen.

   Poista
 2. Hei! Aloin vasta lukea blogiasi, olen totaalisen rakastunut Salamaan! Ihana hevonen. Itsellä vähän nuorempi tapaus, mukava seurata Salaman kehitystä ja ehkäpä voisit jakaa pieniä koulutusvinkkejä :) Tein myös oman blogin johon laitan varsani kanssa touhuilut ym. käy katsastamassa mikäli kiinnostaa: http://jadellaiseni.blogspot.fi/ Blogi on vielä paljon kesken, mutta pikkuhiljaa ois tarkoitus siitä saada ihan luettava.

  VastaaPoista