sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Pallo on pop! (video)

Etsintäkuulutus tuotti kuin tuottikin tulosta ja pojat saivat uuden tulpan palloonsa! Mikä riemu siitä repesikään - alla muutama lyhyt video niiden ystäville, kun jumppapallon kanssa ralliteltiin oikein urakalla:
Ei riemulla rajaa, sen verran mieluinen toveri tämä sininen iso pallo on. Harmi vain, kun leikkien lopputulos oli (vaihteeksi) seuraavanlainen:


Nyt uusi etsintäkuulutus päälle: Mistä ihmeestä pojat saisivat ison ja ennen kaikkea kestävän leikkikalun? Me tarvitsemme kohta kai jo sponsorin, hih. :D

4 kommenttia:

 1. Ei noiden touhuille voi muuta kuin nauraa :D Meillä joskus hevosten pallojen hautausmaan kasvaessa hankittii ruunapojille kottikärryn rengas. Se on kestävä, ja sillä sai vetoleikkeijä aikaiseksi. Toimiskohan teilläkin?
  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, melkoinen tuhotiimihän nuo ovat, mutta hauskaa on silti ja se on pääasia. :)

   Täytyykin koittaa rengasta, kuminen vanha ruokasaavi on vedetty atomeiksi jo...

   Poista
 2. Hauskoja videoita! :D Meillä on kanssa mennyt jo pari isoa palloa rikki, mutta ei meidän tytöt niistä kovin välitäkään. Mutta yksi on kestänyt! Sellainen vähän pienempi keltainen jumppapallo, muistelen että se olisi lasten pallo, se on paksumpaa muovia kuin mitä nuo isot pallot. Se on kestänyt jo useamman vuoden tarhassa.

  VastaaPoista
 3. Täällä niitä olis http://www.equi-spirit-toys.com/ , hinnatkin tosin on ihan kiitettäviä...

  VastaaPoista