sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Teddybear goes to work

Duke ja työkärsä.
Talviturkki on lihottanut Dukea ainakin 50 kiloa. :D Mainion näköinen turilas, jolla oli tänään pitkästä aikaa sileän treenit.

Niitä voisi pitää vähän useammankin, nimittäin meinasin lentää kurvissa kärryistä, kun pieni poniini vähän otti ja kiihdytti pyytäessäni vähän pienempää reaktiota. Duke meinasi kunnon maatiaisen tavoin, että korvataan puuttuva taipuminen ja asettuminen vauhdilla ja toivotaan parasta.







Loppua kohden alkoi jo homma vähän pelittämään(kin). :D
Duke on mainio työmyyrä. Mitä vain, minne vain ja miten päin vaan, kaikki käy. Tosin viime aikoina tuo vauhdin säätely on ollut vähän ongelmallista, mutta se on onneksi melko helppo ongelma korjata. Mieluummin pikkasen liikaa energiaa kuin liian vähän, siirapissa matelevaa etanaa on vaikea nimittäin ajaa.

Tulevana talvena Dukella ajetaan mahdollisimman paljon, mikäli metsätiet pysyvät vähälumisina. Ensi kesänä voisi tähdätä ehkä jonnekin helppoihin kisoihinkin.

2 kommenttia:

  1. "..siirapissa matelevaa etanaa on vaikea nimittäin ajaa". Älä muuta sano! Meidän karvaturilas lihapulla on juurikin tuollainen siirappiin juuttunut tapaus. Jos saa vetoapua ohiajavasta autosta, pyöräilijästä tai vaikka naapurin valjakkohevosesta niin etana syttyykin häntä pystyssä pöriseväksi kilpaponiksi ja silloin saa jo pidelläkin aika reippaasti! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, voin niin tuntea tuon tuskan. :D Meillä pikemmin on niin, että Dyyk luulee tietävänsä asiat paremmin kuin kuski ja sit neuvotellaan päivän politiikasta... :P

      Poista