keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Linkitä blogisi


Lukulistani kaipaa uutta luettavaa aktiivisesti päivittyvistä blogeista. Erityisesti sydäntä lähellä ovat - yllättäin kyllä - nuoret hevoset, pikkutallit, suomenhevoset ja shettikset.

Kerro muutamalla sanalla omastasi ja linkitä osoite alle. Kaverinkin blogia saa suositella. ;)

19 kommenttia:

  1. http://valsijajanina.blogspot.fi

    Turinoita oman persoonallisen issikkaruunan kanssa, kisataan askellajiratsastuksessa kansallisella tasolla, mutta paljon muutakin mahtuu menoon mukaan :) Välillä blogissa vilahtaa saman tallin shettis ja piensuokki mukana, lähinnä kuvissa ;) Pääasiassa blogista löytyy kuitenkin kirjoituksia oman kanssa puuhailusta, sekä ongelmia että ratkaisuja kuin hyviäkin hetkiä :) Kirjoittelu on tällä hetkellä epäsäännöllisen säännöllistä, mutta pyrin kirjoittamaan niin usein kun pystyn. Joulukuuksi tulossa joulukalenteri ;) Ulkoasu tällä hetkellä remontissa, joten ulkoasultaan saattaa olla vähän sekavaa toistaiseksi :D

    VastaaPoista
  2. Http://friisilainen.blogspot.fi
    Blogini kertoo 1v friisiläisorivarsa Albertin matkasta kohti aikuisuutta :)

    VastaaPoista
  3. tanaan-huomenna.blogspot.fi

    Nuoren tytön hevos-/lifestyleblogi, jonka hevospääosissa on kaksi suomenhevosta ja yksi shetlanninponi. :)

    VastaaPoista
  4. http://pienisuurihevonen.blogspot.fi

    Hah mun blogi ei kyllä täytä mitään osaa noista sun kiinnostuksen kohteista, mutta laitetaan nyt kuitenkin :D Eli 24-vuotias kirjoittaja, 16-vuotias islanninhevonen ja parin kuukauden ikäinen kavioliitto. Rentoa harrastelua tavoitteena hyvä suhde hevoseen ja pienet kisat huvin vuoksi.

    VastaaPoista
  5. http://varjossakasvanu.blogspot.fi/

    Ei täytä kiinnostuksen kohteita mutta kokeillaan silti. Kirjoittajana 18-vuotias naisenalku ja blogin päätähtenä Supermies. Heh, no ei nyt ihan SE supermies, mutta melkein. Eli päätähtenä pyörii 2vuoden kavioliiton takaa 13-vuotias lämminverinen ex-ravuri ruunan rupsukka nimeltään Santtu. Blogissa käsitellään myös hevostalouden perustutkintoa jota opiskelen Kiuruvedellä ensimmäistä vuotta. :)

    VastaaPoista
  6. http://ratsastuskouluoppilaantarinat.blogspot.com

    Blogini ei ihan täytä noita "vaatimuksia" mutta kokeilla voi aina :D
    Eli ruudun takana kirjoittaa 15-vuotias tyttö. Käyn ratsastuskoulussa väh 2 kertaa viikossa. Välillä käyn myös kavereideni luona ratsastamassa. Ratsuina toimii pienistä welshponeista isompiin pv-siin. Paljon kuvia ja yritän väh 2 viikossa postailla :) toivottavasti tykkäät!

    VastaaPoista
  7. http://saranjahaninelamaa.blogspot.fi/

    Kirjoittelen (iältäni olen 20v) lähinnä puoliveri ruunastani, joka on vielä melko uusi tuttavuus minulle. Meillä on kolmen hevosen talli omassa pihassa, jossa asustaa myös 6v shettis sekä vähän vanhempi lv tamma.
    Blogi painottuu enempi kouluratsastukseen mutta pyrin harrastamaan monipuolisesti, ja itse asiassa matkaratsastus on sellainen laji joka kiinnostaa kovasti, mutta ei kuitenkaan kisaamis mielessä, ainakaan toistaiseksi ;)

    VastaaPoista
  8. http://miranponit.blogspot.fi/

    Olen 21 vuotias vasta aloittanut kokeilemaan tätä blogi puolen elämää. Kerron blogissani normaalista askareistani 4v shettis tamman ja 23v nf tamman elämästä ja niiden kanssa puuhastelusta, kengättömyys osa elämää sekä luonnollisia olosuhteita metsästäessä. Tässä taas tarkoitus ruveta shettiksen kanssa "treenailemaan" kesäisen kaviokuumeen sairastamisen jälkeen, jonka jälkeen poni päätti ahmia itsellensä hiekkakertymän, näitten kanssa painitaan kohti normaalia elämää.. Lukioita ei ole vielä, enkä tiiä tuleeko mutta ajattelin vähän mainostaa. :D

    VastaaPoista
  9. http://katkopiirto.blogspot.fi/

    Taideblogi, jossa aiheena lähinnä hevoset ja koirat. Blogissa seurataan tekemieni taulujen valmistumista.

    VastaaPoista
  10. http://valmettreenaa.blogspot.fi

    Eestin Raskas Vetohevosori Valmet kertoo omasta ja muiden tilan hevosten elämästä jykevin sanakääntein. Hevosia on joka ikäluokasta ja kyllä siellä pari suomenhevostakin vilahtelee!

    VastaaPoista
  11. http://aaveennet.blogspot.com

    Arkea 6-vuotiaan torinhevosruunan kanssa. Blogi on alunperin ollut oodi hevosvalokuvaukselle, mutta nykyään se on rakkausruno keltaiselle ruunalleni. Kirjoittaja on aikuinen amatööriratsastaja ja -hevoskuvaaja.

    VastaaPoista
  12. http://helijahellu.blogspot.fi/

    Parikymppisen nuoren naisen sekä 9-vuotiaan kaviokuumepotilas shettiksen ja 21-vuotiaan (ikinuoren) ex-ravuri lämpösen elämää. Perusarkea ja harrastamista tammojen kanssa, mutta tällähetkellä kaikki tuntuu pyörivän kaviokuumeen ympärillä, minkä vuoksi myös blogin ulkoasua laahaa jäljessä ja kirjoitusinto vaihtelee.

    VastaaPoista
  13. http://hemulin-hevostelut.blogspot.com/ on 18-vuotiaan heppatytön blogi. Käyn viikottain ratsastamassa suomenhevos- ja lämminveriruunilla ja pääosin blogi toimiikin ratsastuspäiväkirjana. Nyt marraskuussa blogi on ollut vähän hiljaisempi koulukiireiden vuoksi, mutta nyt olisi taas tarkoitus ottaa bloggausrytmistä takaisin kiinni.

    VastaaPoista
  14. http://anniinajasupermiehet.blogspot.fi/

    Blogi kertoo pääosin mun 6-v poniruunasta, jonka taustoista ei tiedetä mitään ja joka on melkoisesti ikäisiään jäljessä ja ainakin 75% itse koulutettu ;) Harrastan ponin kanssa kaikkea mitä huvittaa, kuten ratsastusjousiammuntaa, maastakäsittelyä ym. Pyrin hevostelemaan mahdollisimman pehmein keinoin ja ihannoin vahvaa luottamussuhdetta hevosen ja ihmisen välillä. Itse olen 15-v Porilaislikka! Niin ja poni asuu pienellä yksärillä, jonka elämää blogissa myös on esillä: mm. ex-suokkiravurin ratsukoulutusta ja shetukan tuhojen korjailua ;) + toisinaan kertoilen myös mummuni mammavuosille ehtineestä ponisesta. :)

    VastaaPoista
  15. Uusi yritys:

    Stall Sirkkala

    Ikuisuusprojekti... omituinen sellainen, kunnostellaan pikkuhiljaa autiotorpasta itsellemme kotia. Blogi on kyllä selkeästi painottunut talliprojektiin ja siellä asuvaan hevoskansaan. Tällä hetkellä kotona asustaa keväällä H. Pysteestä varsova, lyhyen raviuran tehnyt, kärttyisä vanha rouva: 5-vuotiaaksi kääntyvä, ehkä jo enempi ratsu- kuin ravuritamma, 2-vuotiaaksi kääntyvä lämminverinen, josta sitten toivotaan taloon sitä iltaravihevosta. Pienempään kalustoon kuuluu kesällinen shettisvarsa Tella, sekä tämän emä, joka on nyt ratsastuskoulu-uran jälkeen ollut lähinnä lasten ajoponina

    VastaaPoista
  16. http://golden-sequins.blogspot.fi/

    26-vuotias pv-ruunan omistaja kirjoittelee lifestyleblogissaan mm. arjesta, hevosesta ja kauneudesta.

    VastaaPoista
  17. http://perfect-pony.blogspot.fi/

    Shetlanninponi ori Orionin ja minishetlanninponi ruuna Knatten elämästä kertova blogi. Mukaan mahtuu kaikenlaista menoa ja meininkiä, totta kai kun mukana on kaksi kekseliästäkin kekseliäämpää shettistä joita ei edes aita pysäytä;)! Ponien kanssa touhuillaan kaikkea ei niin tavoitteellisesti aina esteistä rekiajeluihin!

    VastaaPoista
  18. http://lasikavio.blogspot.fi/

    Kahden kisahevosen blogi, joka koostuu kisoista ja treeneistä sekä arjen risuista ja ruusuista. Kirjoittajana toimii 19-vuotias lukiosta valmistunut, joka ratsastaa omien hevosten lisäksi muitakin hevosia. Tavoitteet ovat korkealla ja niitä kohti matkataan!

    VastaaPoista
  19. http://riskiraja.blogspot.fi

    Tuore blogi, jonkä pääosassa tänä vuonna 10 täyttävä trakehner tamma.

    VastaaPoista