torstai 6. helmikuuta 2014

Kaksi vuotta

3.2.2012
Kaksi vuotta sitten tuli hankittua tällainen ihana riiviö.

Riiviö se on yhä, mutta luonnollisesti vähän isommassa koossa. On se ihku, edelleen.


Kaksivuotisjuhlapäivämme (joka kyllä oli ja meni jo) kunniaksi Salama ja Duke saavat eläinlääkärin kylään tässä lähiaikoina, rokotusten ja hammashoidon tiimoilta. Sen verran vaikealta näyttää molempien ruokailu tällä hetkellä, että parempi kurkata sinne suuhun nyt, eikä katua myöhemmin.

5.2.2012.
3.2.2012.

4 kommenttia:

  1. Voi että varsa Salamaa. :) Äkkiä ne kasvaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep.. Kohta voi laittaa nollan kakkosen perään ;)

      Poista
  2. Voi ei, muistan niin elävästi, miten riemastuin, kun kirjoitit Salkun olevan uusi perheenjäsen! Vilma oli ollut meillä sillon jo muutaman kuukauden ajan, mutta tämä oli ensimmäinen blogi, jossa päätähtenä hyöri saman ikäinen puttevarsa! Hyvää vertaistukea tämä on kyllä ollutkin näiden kahden vuoden ajan, paljon onnea teille kaksivuotisesta kavioliitosta! Miten Salama voikin olla noin paljon kahdessa vuodessa muuttunut, kun Vilma on edelleen ihan saman näköinen... ;) Ja kokoinen!

    Toivottavasti niitä yhteisiä vuosia on edessä vielä kymmeniä, vaan saapa nähdä, miten omistajan mielenterveys kestää TÄTÄ vielä parinkymmenen vuodenkin ajan? ;) Ei vaan! Kliseinen "päivääkään en vaihtaisi pois" ei kyllä mun ja Vilman tapauksessa päde, vaihtaisin aika montakin päivää pois, etenkin niitä joulunalun kauhuntäyteisiä päiviä... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä riemastuin, kun huomasin sun kommentin tuolla vanhassa postauksessa. Jotenkin tuo aika meni sellaisessa yhdessä sumussa, ettei ihan kaikkea enää muistakaan. Onneksi tuli sentään kirjoitettua tänne blogiin silloinkin.

      Salamanteri on venynyt kummasti tuollaisesta potkupukulapsesta isoksi teiniksi. Niin on Vilmakin, usko pois! :D

      En minäkään nyt ihan käsi sydämellä voi sanoa, että hetkeäkään en kadu tai päivääkään en vaihtaisi - ei tämä nyt aina mitään ruusuilla tanssimista ole, mutta ehkä lopussa kiitos seisoo sitten aikanaan. Nyt on ainakin sellainen uhmakausi päällä, ettei tosikaan. :D Ja toisena perässä tulevat nuo terveydelliset asiat. No, päivä kerrallaan ja katsotaan sitten, mitä tulevaisuus tuo.

      Poista