perjantai 14. helmikuuta 2014

Ihana Duke töissä


Duken kanssa puuhastelulla on hyvän mielen takuu. Ihana poni, jonka työmotivaatio on ihan älyttömän hyvä. Siitä kertoo superpitkä ylähuuli, mikä vain venyy ja venyy.

Duken kanssa on nyt ajettu vähemmän, mutta kentällä olen ohjasajanut sitä viikottain. Olen keskittynyt toistaiseksi vain hyvään eteenpäinpyrkimykseen ja siihen, että poni pysyy tuntumalla. Ohjia olen pitänyt joko ohjasrenkaissa tai aisalenkeissä ja pääasiassa on menty ilman kuolaimia nyt, kun hampaat vaihtuvat ja suu on arka koko ajan. Kestoltaan harjoitukset ovat vielä todella lyhyitä, jotta poni ei kyllästy työskentelyyn.

Tänään Duke sai ylittää kavaletteja. Se rakastaa esteitä ja olikin ihan hurjan innoissaan näistä. Se ei olisi halunnut tehdä enää mitään muuta kuin sahata tuota pitkää sivua edestakaisin. ;)




Jiihaa!
Ja piip. Joka hypyn jälkeen on pakko vetää köyrypukkirodeot ;)
<3


Tässä puuhassa saa itsekin pistää töppöstä toisen eteen.

6 kommenttia:

  1. Komeasti jalka nousee tuossa ekassa estekuvassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouduin tuomaan sen puomeille ihan nöpöhöpöravissa tai jopa käynnissä, kun kävi niin kuumana. Muuten olisi syöksynyt täysillä rodeoloikkien kera läpi. ;) Ensin mulla oli ravipuomit, mutta ne olivat Duken mielestä liian helpot.

      Duken toivoisi löytävän pienen estepilotinkin sitten jossain vaiheessa. Sitten joskus. :D

      Poista
  2. Eikö siellä oo lunta? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noup. Lumityöt tehty tänä talvena kerran! :) Kenttä on kiva ja sula, vaikka kuvissa jäiseltä näyttääkin. Välillä tällainen talvi. :)

      Poista