lauantai 6. huhtikuuta 2013

Tynnyrillinen onnea

Aamulla kävin pitkästä aikaa Prinssitreffeillä (nyt on joustorunkoinen testattu "rodeoratsullakin" - on muuten tukeva penkki!), sitten tein vihdoin pari rästihommaa (muun muassa pesin ja vahasin auton - melko harvinaista) ja loppuillan raadoin tarhassa haravoiden ja lapaten kakkaloskaa lantalaan pitkääkin pidemmän kaavan mukaan. Lopetin laskemisen siinä kymmenennen kottarin kohdalla. Maanantaina uusi rupeama, jospa tuo pikkuhiljaa alkaisi näyttämään taas järkevältä.

Niin, mukana menossa oli kaksi ahkeraa apuriakin, itse Pilli ja Pulla, kun satuin iltapäivän aktiiviaikaan paikalle. Milloin harava tai talikko lähti itsekseen kävelemään tai milloin kottikärryt levitettiin ystävällisesti pitkin pituuttaan. 

Siispä kävin koputtelemassa tallin takaa yhden jäätyneen tynnyrin irti, viritin siihen pressusta hatun (hienovarainen vihje: älä laita päätä tynnyriin) ja tadaa, pojat saivat ihmeteltävää ainakin tunniksi. Salaman mielestä sitä oli kiva tuuppia ja nostella, kun taas poni keksi sille ihan toisen merkityksen... Olisikohan pitänyt vielä askarrella pää ja häntäkin sille?! 

Tämän lelun kanssa leikittiin vain valvotusti, koska tynnyri päässä juokseva hevonen on vähän huono homma, nimim. kokemusta on...

Tadaa. Martzan ihan oma patentti, hih.
Yllättävän rohkea Salama, ekana paikalla.
Yllättävää kyllä, Duke ei ihan heti uskonut näkemäänsä.
Äkkiä tuo pääsi kuitenkin jyvälle. 
Pressun patenttikiinnitys ei tietenkään kestänyt, joten pressu lensi melkein heti mäkeen.
Solmujen avaaminen olikin väsyttävää puuhaa.
Huomenna sitten Opelin nokka kohti Tamperetta ja hevosmessuja. Olitteko tänään siellä, millaista oli? Teittekö hyviä löytöjä?

4 kommenttia:

  1. Me oltiin tänään messuilla ja oli kyllä hyvä reissu! Sainpa ostettua vihdoin Dumlelle suitset, mutta eipä niille nyt olekaan käyttöä, kun ponille ei voi laittaa kuolaimia suuhun, kun sille kävi pieni onnettomuus (blogista löytyy enempi tietoa) :/

    Mukavaa messupäivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kävinkin katsomassa pikkupojan kuulumisia, pikaista paranemista poitsulle vielä tätäkin kautta. :)

      Poista
  2. Nää kaverit keksii näköjään hauskaa minkä vain tavaran kanssa! :D
    Mutta messut, olin tänään siellä. Ihmisiä oli jotenkin ihan liikaa, ei meinannut päästä eteenpäin kojujen välissä + näytöksiä oli vähän hankala katsoa, kun istumapaikat ja kentän laita oli porukkaa täynnä.

    Muuten mukava päivä, pieniä löytäjä tuli tehtyä. (mm. Vaaleanpunainen ruokavati, kouluraippa, kumipäälysteiset ohjat ja muuta sälää). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kyllä, seuraavaksi kiertoon lähtee rikkinäiset kumisaappaat, kunhan raaskin lahjoittaa ne Tuhotiimille. ;) Saa nähdä, repeekö niistä riemua ollenkaan.

      Sunnuntaina messuilla oli päivällä ihmisiä "ihan liikaa", mutta iltapäivää kohden tungos väheni huomattavasti. Saatiin muun muassa seurata Vepsän esitystä ihan eturivistä, aiemmin katsomoon päinkään ei ollut mitään asiaa. Onneksi näin. :)

      Poista