perjantai 5. huhtikuuta 2013

Ehjä on!

Tällainen poniini oli eilen vastassa klo 22...



Ja tänään päivällä se näytti (onneksi) jo tältä:



Eläinlääkäri kävi katsomassa ja tutkimassa silmän tänään varmuuden vuoksi ja Duksukka sai viiden päivän silmätippakuurin. Huh, sitä pitäisi laittaa kaksi kertaa päivässä, tästä tulee hauskaa! :D

Itselleni ihan työni puolesta niin ihmisten kuin eläinten silmävammat ovat aina sellainen asia, mikä saa toimimaan ripeästi ja monesti ihan "varmuuden vuoksi", harmittomatkin pikkunaarmut voivat aiheuttaa isoja asioita. Lisää niistä voi lukea muun muassa täältä.

Tallin siili sai erityistehtävän, nimittäin toimia lääkekaappina. :D
MIKSI eläinlääkäri tökki Duken silmää, mutta ei katsonut edes mua? Vaadin selityksiä!
t. Salama, vain yhdellä mustalla sukalla varustettu 

2 kommenttia:

  1. Maisakin oli onnistunut kolhimaan silmänsä syksyllä, jos en olisi kiinnittänyt huomiota, olisi silmävamma jäänyt paksun otsatukan alta huomaamatta - tai jos se ei olisi vuotanut pitkän vanan silmäkulmasta... Mekin selvittiin säikähdyksellä, tosin Maisalla oli pieni naarmu sarveiskalvossakin. Oli vielä lähellä, että naarmu olisi jäänyt ihan huomaamatta, kun se oli niin silmän sivussa, ettei näkynyt ponin katsellessa tavallisesti ja rauhassa siinä, mutta silmää muljauttaessa vihreä viiru paljastui silmäkulmasta... Onneksi parani nopeasti ja poni tiesi, että aamuin illoin silmään tyrkätty geeli = leipää. :-D Paranemisia Duksulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouduin kans palmikoimaan Dukelle tuollaisen hienon tyttökampauksen, kun en ensin myöskään huomannut silmässä mitään, sen verran otsis peittää... Sitten karsinaan laittessa, kun otin riimua pois, ihmettelin kun se siristää vaan silmää ja on jotenkin outo. Sehän sai samaan silmäkulmaan viime keväänä myös potkun, mutta silloin vähän eri paikkaan, silloin itse silmä ei kärsinyt vahinkoja myöskään.

      Duke nyt ei ollut kaikista yhteistyöhaluisin potilas, mutta silmä näytti onneksi ehjältä. Ainakin oli kunnolla jo auennut, vielä aamulla oli ihan turvoksissa.

      Sen siitä sai, kun hyppi koko illan Salaman selkään. Toinen sanoi pari kertaa nätisti, että älä viitti, mutta ei mennyt perille...

      Poista