sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Messutuliaisia

Päiväretki Tampereen messuille oli varsin pitkä, mutta silti onnistunut ja piristävä reissu. Paluumatkalla vain paikoin kurja ajokeli latisti vähän tunnelmia, ihana takatalvi... Ehdottomasti messupäivän parasta antia oli Vepsän ohjelmaosuus hevosen käsittelystä ja nyt syvennytäänkin Salaman kanssa kotipuolessa ihan perusasioihin, jälleen kerran. Sain paljon uusia ajatuksia ja ideoita, joita ei yksikseen aina tule ajateltua.


Mitä sitten jäi käteen? Shoppailu on aina mukavaa puuhaa, vaikka mitään ei erityisemmin tarvittu. Molemmat pojat saivat uudet riimut, Dukelle löytyi Eskadronin ruskea-pinkki riimu ja Salamalle Horse Guardin harmaa riimu lila-musta-valkoisilla fleecepehmusteilla. Agrimarketin hedelmäpelistä voitin Magic Brush-harjasetin (jee, mun pitikin ostaa uudet tällä reissulla - en muuten ikinä edes voita mitään!), joista lahjoitin yhden harjan heti urhealle uhkapeluritoverilleni Katrille.

Ehdottomasti ihanin "löytö" olivat kuitenkin Ukkostuulen kyltit. Molemmat saivat omat nimitaulut (pinkit :D), lisäksi tallin seinälle teetin ihanan poniaiheisen taulun. Dukehan on maailman kiltein, mutta se tuppaa ajattelemaan omilla aivoillaan ja on välillä harvinaisenkin "reipas" - viimeksi tämän aamun silmätippaepisodi antoi pientä vauhtia tämän tekstin valintaan, hih. Eipä sillä, pääsääntöisesti meillä osuu ihanan Duken kanssa ajatukset kuitenkin yksiin.

4 kommenttia:

  1. Meillä roikkuu Taavin ovessa tuolla terroristi-lauseella varustettu kyltti, siinä on tuollainen samanlainen heppa, kun Salaman nimikyltissä ja oranssi pohja. ;)
    On kyllä alunperin peruja siltä edesmenneeltä ponilta, jota lause kuvasti enemmän kuin hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ajattelin vielä tupsuttaa tussilla tuohon Salaman tauluun valkoiset sukat ja läsin, täytyyhän majakan nimitaulussa nyt nekin olla. ;)

      Itse henk.koht. tykkään noista Ukkostyylen kylteistä ihan mielettömästi. :D

      Poista
  2. Meilläkin on kaikilla heposilla tallissa tuollaiset nimikyltit.. siinä vaiheessa kun ollaan jo reilusti toisella kymmenellä hevosten määrässä, on tuo 'iskulauseiden' keksiminen vähän työlästä. Osuvin on ehkä pikkuponini: Miksi olla vain pirullinen poni, kun voi samalla vaivalla olla täysin mahdoton.

    Tampereelta ei onneksi tarvinut ostaa kellekään uutta kylttiä, Hesan messuilta niitä muutamat raahattiin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. :D Mä otin Salamalle saman sloganin kuin Tompallekin aikanaan, sen verran samasta puusta ovat nämä pojat veistetyt.

      Poista