torstai 25. huhtikuuta 2013

Martzan torjantai

Tää tynnyri on mun frendi. 
Tiukka yhteenveto kivasta ja aurinkoisesta torstaipäivästä:

Onko sulla herkkuja?
 1. Salaman kanssa aloitettiin aamupäivällä siitä, mihin eilen Katan treeneissä jäätiin. Ihan hiukan muisteltiin teoriaa ja palkitsemiskäytäntöjä ja sitten tositoimiin vesiletkun luo rennoin fiiliksin. Siinä se pienen pohdinnan jälkeen seisoi vesihanan suihkuttaessa vettä etujaloille. Ihan huippua! Myös eilisen myötä Salkku on tänään ollut kovin halipusi-tyyppiä, tulee heti luo ja tekee tuttavuutta. On se aina sellainen ollut, mutta nyt se oikein korostuu. Erityisesti se tänään seurasi minua joka paikkaan esim. tarhaa siivotessa, yleensä heinälaari on vienyt voiton. Taidettiin molemmat saada itsetuntoomme pienet lisäykset eilen.

2. Tänään oli Prinssipäivä. Iso norjalainen oli kiltisti, tänään ei jaksettu rodeoida ollenkaan. :)



Lähde: http://www.horsetesting.com/CCalculator3.asp
3. Löysin netistä kivan värilaskurin ja huvikseni katsoin sieltä, minkä värinen Salama voisikaan olla. Yllä mahdolliset vaihtoehdot prosentteineen, olettaen että molemmilla vanhemmilla on myös sabino-geeni (Salaman sukutaulu löytyy täältä). 

4. Sitten - kehtaanko edes tunnustaa - shoppailumonsteri pääsi valloilleen taas... Nuo FB:n heppatarvikekirppikset ovat petollisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti