perjantai 20. kesäkuuta 2014

Juhannuksen (t)aikaa


Rauhallista juhannusta kaikille! 
Muistakaa ottaa iisisti ;)

PS. Meissä on kuulemma Salaman kanssa paljon samaa näköä nukkuessa, näin kertoi eräs vankkumaton totuuden torvi.


Juhannuksen kunniaksi me esitellään vähän temppuja Salaman kanssa - nämä ovat meille aika iso juttu, vaikka varmasti monelle ihan peruskauraa. Tai no, monen muun heppa varmaan lähtee karkuun tarhassa, jos vaitoehtona on vapaus, mutta tämä polle onkin tällainen sylikoira. ;)

1. Suitset päähän: Tämä oli vähän hankalaa aikaisemmin, kun Salama ei pitänyt korviin/niskaan koskemisesta. Suitsien pelkkä näkeminen sai aikaiseksi pään ravistusefektin kaikkiin neljään ilmansuuntaan, mikä oli suomipoikatyyliin aika raju. Nyt tämä setti sujuu pienen leipäpalan avustuksella näin:


(video loppuu hieman kesken, kiitos yhden huomionkipeän mustan pikkuotuksen tuossa oik. alakulmassa)

2. Paikallaan seisominen: Se on kätevä tapa, varsinkin selkäännoustessa ja muutenkin. Vielä Salama ei jaksa ihan maailmantappiin asti odottaa, mutta sinne päin sentään jo.


Nyt sitten uusia trikkejä keksimään. ;)

PPS. Huomasiko joku tarkkasilmäinen jotain erikoista kimallusta Salaman otsassa ekasa videossa? Kyllä, näit oikein - niitit, ketjut ja vyöt ovat kesälomalla ja miehekäs bling-otsis on tullut kesäsijaiseksi. Näitä vähän erikoisemman värisiä timanttiotsiksia myy 4horses-verkkokauppa.

4 kommenttia:

  1. Ensimmäisenä huomio kiinnittyi tuossa videossa tuohon uuteen otsapantaan. Mikä ihana väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On livenä vielä syvempi turkoosi, aika ihana. :)

      Poista
  2. Malttaako Salama pysyä paikollaan vaikka ihminen lähtisi vähän kauemmaksi? Miten olet sen opettanut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salama opetteli tämän keväällä ollessaan "isojen poikien koulussa". :) Mutta siis lyhyesti, opeteltiin yhteinen merkkikieli puolin ja toisin ja paikallaan se pysyy sen verran, kuin köydessä riittää pituutta. ;) Eli voin esimerkiksi kiertää sen, muuta en ole vielä kokeillut. Vähän malttamaton se on vielä, mutta hiljaa hyvä tulee.

      Poista