keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Vakioveikkaus


1

Kevät, hitsi mitä kakkaa. Sen määrä on nimittäin vakio ja sitä on paljon! Juuri kun luulit roudanneesi suurimmat veks, lunta sulaa lisää pois ja esiin tulee pohjattomasti lisää sitä itseään.

X

Onneksi sentään aurinko paistaa.

Kakkavuono. Kakkakuva.

2

Ai niin: Salamalla on flunssa. Ruunaflunssa. Sen verran tuju tapaus kuitenkin, että ruokakuppiin paloitellaan hevosannos antilooppia parin viikon ajan.

Harmi, kun Salama taisi juuri löytää ratsuttajan itselleen ja alle saatiin pari treenikertaa. No, nyt levätään ja treenejä jatketaan sitten, kun ainakin 800 tablettia on kulutettu loppuun.

14 kommenttia:

 1. Voi Salama:/ Heh, hauska postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salama on aika reppana nyt, kuten alimmasta kuvasta näkyy :P

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No, onneksi mokoma näkyi sentäs verikokeissa ja muutenkin (herkin tulehdusarvo hieman koholla ja keuhkoputki täynnä räkää), joten Herra Herkkis saa extrapaljon nyt rakkautta. ;) Onneksi selvisi myös se, että jos tämä olisi jonkin sortin kroonikko näissä keuhkovaivoissa ("puhkuri"), olisivat jotkin veriarvot ihan muuta. Nyt muut labrat tuota SAA-arvoa lukuun ottamatta olivat paremmat kuin hyvät. :)

   Poista
  2. Hyvähyvä! :) Toivottavasti jää vaivat ja pääsette nauttimaan tulevasta keväästä ja kesästä paremmalla onnella. Salama on vaan niin hieno :)

   Poista
  3. Eiköhän tämä pöpö selätetä, sattuuhan näitä... Tämän jälkeen joku hevoskuuri vitamiinia vastustuskyvylle ja sitten lisää latua. :D

   Kun pitkästä aikaa tuli vieras ihminen kyytiin, oli hauska huomata, miten positiivisesti Salama suhtautuu asioihin. Jossain on siis edes onnistuttu. :)

   Poista
 3. voi Salkku mikä söpö pärstä sulla on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miksi olen sulaa vahaa tämän hevosen edessä, en vaan tiedä... :D

   Poista
 4. Salama näyttää ihan ponilta tuosta vinkkelistä! Onnea ratsuttajasta ;) Tuo kakka-asia on kyllä ihmeellinen. Raaputat haravalla, keräät kasan pois, alta paljastuu valkoista jäätä/lunta. Kahden tunnin kuluttua kyseinen paikka on sulanut niin että voisi vaikka vannoa ettei siitä ole ikinä korjattu kakkaa pois. MISSÄ SE KAKKA PIILESKELEE, siellä valkoisen jään ja lumen seassako?? Miksei sitä näy?? Saatan vielä tulla hulluksi joku kevät tätä ongelmaa pohtiessani. Toivoo nimim. tänäänkin sata kotsullista tarhakakkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnustan, että kuluneena talvena tammikuussa tarha jäi siivoamatta joitain kertoja. Nyt ne kikkareet tuntuvat vain lisääntyneet keskenään talven aikana!!! :D Tämä jokakeväinen kakkashow on siitä palkitseva, että usein kun siivousurakan saa valmiiksi, onkin yhtäkkiä jo ihan kesä. Sitä odotellessa! :)

   Salamalla on kameleontin vikaa. Menee isosta, pienestä, ponista - mitä milloinkin. Innolla odotan miten treenit jatkuvat, sitten kun sen aika on. :)

   Poista
 5. Hauska kirjoitus, mutta voi Salamaa. Toivottavasti kesän tullen jäävät sen flunssatkin unholaan! Kerro lisää ratsutushommista? Jipullekkin tekis varmaan hyvää, kun jonkun oikeesti osaavan sais sen selkään keikkumaan. :D
  Ja joo toi kakkahomma. Siivoan ite joka päivä tarha ja silti nyt kun lumet sulaa sitä kakkaa vaan löytyy sieltä ja tuolta. Miten on mahollista? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salama varmaan nappasi jonkun viruksen / pöpön klinikalta tms. mukaan viimeksi, ainakin ajankohta sairastumiselle täsmää... Ei näille aina mitään voi. :(

   Ratsutuksiin palaan, kun homma vähän etenee. :)

   Kakkamarssi on jatkunut täällä jo kolmatta päivää, eikä loppua näy...!

   Poista
 6. Voi, pikaista paranemista Salamalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Samppa vaikuttaa olevan terve, ainakin toistaiseksi. Joku isompi köhä tästä vielä olisi puuttunut... :(

   Poista