maanantai 7. maaliskuuta 2016

Poni, ponimpi, ponein


Treenit kohti kevään koitoksia jatkuvat. Eilen karautimme maneesille arvovaltaisen kotiraadin eteen harjoittelemaan liikkeiden esittämistä ja silkkaa olemisen keveyttä vieraassa ympäristössä. Kun irtohypytyskujakin sattui olemaan edellisten jäljiltä paikoillaan, sai Samppa toki myös hypätä. Se vasta hauskaa olikin, kun kujaan piti aina uudelleen ja uudelleen kirmata.

Samppa on löytänyt jalkovälistään asioita ja ne ovat ruvenneet hieman ohjailemaan pikkuorin elämää. Klinikalla Salaman seuraponina ollessaan se kosiskeli seinällä olevaa hevostaulua ja Salamaakin se on mokoma lähestynyt vähän väärillä ajatuksilla pari kertaa, mutta joutunut tyytymään vihreään tynnyrin puolikkaaseen Salaman sijaan. Siispä ei ole lainkaan huono idea käydä muuallakin kuin kotipihassa, ettei pikkuorin kuppi mene totaalisesti nurin tosipaikan tullen. Olikin kiva huomata, että pihalla muiden hevosten edessä Samppa oli sopivan pullisteleva orien ori (showmies jo syntyessään...), kun sitten taas maneesissa suljettujen ovien takana työnteko oli pääasia. Hyvä niin!

 
Linkki videoon

Treenit sujuivat siis vallan kivasti ja kotiin lähti rento ja tyytyväinen poni, jonka kanssa on kiva reissata ja touhuta muutenkin kaikenlaista. Parin viikon päästä poni kengitetään ympäri, sitten suurimmat valmistelut ovatkin jo tehty. Pikkuhiljaa jännittää jo...

2 kommenttia:

  1. Ihana video, kiva postaus- ei voi oikein muuta sanoa:) Söpö Samppa!

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista