lauantai 5. maaliskuuta 2016

Hyvänmielen karvaformula


Harmaa päivä, valkoinen hanki, musta karvainen ja vauhdikas poni - tosi hyvä idea kuvauksille!


Samppa on saanut kulkea ohjasajaen nyt paljon, kun ajatuksena on ollut työstää vähän ravia ja jumpata ylälinjaa. Tänään alkukäynnit tepasteltiin kentällä, jonka jälkeen siirryttiin pellolle tekemään siirtymisiä ja isoa kahdeksikkoa käynnissä ja ravissa. 

Varusteina meillä oli tänään kuolaimettomat suitset, pitkät ohjasajo-ohjat (melkein ehdottomat pellolla, jos haluaa työskennellä tehokkaasti) ja shettiskokoinen ohjasajovyö. Vaikka vyön alle latoisi minkälaisia liukuesteitä, vyö vain pyörii ja pyörii... No, näistä vaihtoehdoista tämä violetti rimpula on parhaiten paikoillaan pysyvä, joten sitä useimmiten käytetään. Kaunis se ei ole, mutta tähän tarkoitukseen ihan bueno.

Alkuraveja hangessa.

Jihaa!
Pikkuhiljaa tuntumalle.
Myönnän olleeni vähän skeptinen tämän kuolaimettoman härpäkkeen kanssa. Mutta kai se on pakko uskoa: Tämän kanssa ponin suu pysyy rennosti kiinni ja se hakeutuu tuntumalle ihan siinä missä kuolaimellakin kuuluisi. Ainut vain, että tällä hetkellä Samppa ja Sampan legot eivät kestä oikein minkäänlaista kuolainta, joten tällä mennään. Pääasia, että mokoma toimii!

Tänään kääntyminen ja taipuminen vasemmalle oli hankalaa, mutta kuuri kiemurauraa pellon halki pehmensi kylkiä ja loppua kohden poni oli kivan notkea molempiin suuntiin. Palkinnoksi siitä se sai ylittää puomin pari kertaa ja loppukäynnit tehtiin metsässä. Metsä on niin Sampan elementti, siellä se viihtyisi tuntikausia. Sain ihan houkutella sen kotiin!


Hieno poni!
On se. <3 Ja tuo kaikki *puff* on karvaa. Ei läskiä, usko pois.

4 kommenttia:

 1. Meillä on toi sama *puff* ja se on todellakin karvaa, ihmiset ei meinaa uskoa :D Hyvin uppoaa käsi sinne sekaan. Hitsi kun meilläkin olisi ohjasajo-ohjat, ajoon tarkoitetut ohjat on liian lyhyet ympyrällä pyörittelyyn. Tai sitten saisi ohjastaja juoksennella perässä mutta siltä loppuu kunto ennen ponia ;) Ja kahden liinan kanssa tulee hieno paketti jalkojen ympäri. Anyways, Samppa kulkee hienosti! Osaisinpa itsekin ohjastaa noin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun Samppa hikoaa, se kutistuu puolella. :D Hauska, miten turkkia piisaa!

   Minulla on kolmet ohjat, joista yleensä käytän näitä pisimpiä. Saa itse vähän lisää pelivaraa, vaikka silti kunto loppuu ekana minulta! :D Samppa on kehittynyt nopeasti tässä ohjasajoasiassa, siitä tulee vielä jonain päivänä tosi hyvä! Asenne sillä on kohdillaan, vaikka välillä tulivuori räjähteleekin. Se sallittakoon Hänen Pörheydelleen. ;)

   Poista
 2. Meneepä Samppa hienosti, tosi suloinen karvakasa:O Kiva postaus, mahtavia kuvia, sitä normaalia sun blogissa!

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Samppa on hauska kaveri, sen kanssa on kiva tehdä hommia. :)

   Poista