sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Tunne kevät ja sen ilo


Salaman vastalause edelliselle postaukselleNyt on kevät, joten otetaan siitä ilo irti! Kaadettuaan kottikärryt tarhansiivousapuna ihan liian monta kertaa, pääsi kauhukaksikko vähän isompaan tarhaan rallittelemaan. 

Ja sitä iloa piisasi:
















6 kommenttia:

  1. Ihan mahtavia kuvia, suloinen Salama❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toinen oli kuin heliumpallo, liiteli ruohotarhan päästä päähän omaksi iloksi ja haastoi Pygmin painiin yhä uudelleen... Ihana näky! :D

      Poista
    2. Tuo heliumpallo on niin kuvaava! Tulee mieleen oma putteruuna, josta ohikulkevat jaksoivat virnuilla, että onko se kantavana.. Lopulta aloin vastata, että "joo, heinäpaalista". ;-) T. kirjautumaton täti

      Poista
    3. Salama näki kerran klinikalla muutaman kuukauden ikäisen varsan emän rinnalla ja sekosi siitä ihan täysin: Hörisi ja pörisi ja yritti jyrätä varsan luo aina uudelleen ja uudelleen... :D Liekö siitä jäänyt varsakuume päälle ja nyt valeraskaus valtaa vatsan?! x)

      No joo, onneksi tuo vatsan pulppa sanoo jossain kohtaa taas puff, kun karvat lähtevät ja ruuna pääsee liikkeelle entiseen malliin.

      Poista
  2. Haastoin sun blogin #blogitarina :)
    tarempia ohjeita:
    http://pikkuponin.blogspot.fi/2016/03/blogitarina.html

    p.s. sulla on sairaan mageita kuvia tällä blogissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta! Tuli sopivaan saumaan, kun juuri mietin ekoja kotisivuja ja blogia, jotka ehtivät olemaan vuosia pystyssä ennen tätä. :)

      Poista