maanantai 24. elokuuta 2015

Yhtä hain, otin neljä

Punahilkat.
Maanantaiaamun plääni: Isännän auto pitäisi viedä huoltoon heti aamulla. Ei oikein huvittaisi, mutta pakkohan se kai on - ai niin, Hööks on siinä vieressä ja siellä alkaa tänään 75% alet...

Toteutus: Kaara huoltamolle ennen aamukymmentä ja kiireen vilkkaa ruokakaupan kautta heppaputiikkiin. Isäntä yllättävän myötämielinen, kun vaihtoehtoja paluumatkalle ei vain annettu.

Monsteriponi.
Ostoslista: Joku kiva ulkoloimi edes yhdelle. Ponikokoja on yleensä hyvin tarjolla, joten niistä on hyvä aloittaa.

Budjetti: Hillitty.


Hauskoja havaintoja: Isännänkin ilme oli aika priceless, kun aloin surutta keräämään kamaa isoon ostoskoriin. Yhtä hämmentynyt se oli siinä kohtaa, kun kerroin puolikkaasta hinnasta lähtevän vielä puolet. Kummasti tuokin kaivoi suosikkiponilleen sopivan loimen vieläpä siniristilipun väreissä!

Satulahuopa ja pinkit pintelit (mihin minä näitä tarvitsen?!) Salkulle, cooler ja sadeloimi Dukelle.
Ja lopputulos: 58 euroa ja risat jätetty kauppaan, vastapainoksi kaksi isoa kassia, jossa neljä loimea, kaksi ruokakuppia, yhdet pintelit, pikeepaita ja satulahuopa kannettu kotiin. Not bad!

Samppa sai näköisensä sadetakin, heh. :D

20 kommenttia:

  1. Vau, tuohon hintaan sait kyllä hyvin tavaraa :D Hitsi kun meidän monsteriponi on niin pieni, ettei sille sovi mikään "normaalien ponien" loimi, joita löytyisi alennusmyynnistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, varsinkin noi loimet ovat ihan must-juttu näille silppureille! :D Kaikki kuivatusloimet varsinkin ovat ihan riekaleina...

      Nuo Hööksin loimet ovat muuten pieniä, otan omille aina yhden koon isomman mitä normaalisti menisi. :) Eli Dukelle 115cm ja Salamalle 155cm. Samppa joutui nyt tyytymään 95cm kokoiseen, mutta eiköhän se yhden syksyn mene.

      Poista
  2. ei tosiaan paha! Miltsillä on samanlainen sadetakki ku Sampalla! :D

    VastaaPoista
  3. Oii ihana toi Sampan uusi sadetakki! Mä keväällä katsoin niitä kanssa ja tytöille olis tehnyt mieli. Mutta joskus sentään järkikin voittaa, meillä on aika monta käyttämätöntä loimea jo ennestään... (ja silloin ostin kuitenkin ne kirkkaanvihreät fleecet jotka taitaa olla tuon kanssa samaa sarjaa)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dukella on itse asiassa se vihreä monsterifleece, ostin ekasta ALE-rallista. En oikeastaan edes tykkää vihreästä, mutta tuollaisen kirkkaan vihreän palasia löytää helposti mm. kuivikkeen seasta... :'D

      Poista
  4. Hih, meillä on tuo sama monsteriloimi Lululla! :D

    VastaaPoista
  5. Hehehheeh. Ostin juuri Ripelle käytettynä tuollaisen monsteriloimen! Myyjä oli harmillisesti postanut kuvan siitä, enkä päässyt näyttämään miehelle, että mitä tuli ostettua. Mikä sattuma, että olit juuri laittanut kuvan tuosta kuosista! Kieltämättä miestäkin vähän nauratti... :D Aika halvalla pääsit tosiaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hauska sattuma!

      Pikkasen tuli kasarifiilis tuosta satulanmuotoisesta huovasta, mutta pakkohan sekin oli mukaan raahata.. Sopii sitten kenelle sopii, vähän vaihtelua noihin samoihin neliöihin. ;)

      Hööksin "aleale" on ihan parasta hupia, onneksi se järjestetään about kaksi kertaa vuodessa. :D

      Poista
    2. Joo, kun halvalla saa, niin onhan se huopakin otettava. :D

      Poista
  6. Voi vitsit, aika halvalla pääsit! Alkoi pikkaisen kutkuttelemaan, mites innostuiskohan toi meidän 2 vee jos äitin vapaapäivä vietettäis Hööksillä :'D Isäntä ei kovin innostunut ajatuksesta, vaikka kovin hoin että hei sentään -75%!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kannattaa olla nopea, nuo viedään aina nopeasti käsistä. ;) Eilen aamulla tosin oli vielä rauhallista heti aamutuimaan...

      Poista
  7. Kannattaa kyllä suorittaa ostokset ennemmin Hööksin liikkeessä ku netissä. Yleensä on paljon paremmat tarjoukset. Olen ostanut mm. topparatsastussaappaat hintaan 13,50 € (juurikin alehinnasta vielä puolet pois) ja kumisaappaat 36 € (alkuperäinen hinta 72 €). :D Mahtavaa, ku saatiin Ouluunki Hööks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, näin on! Oli kans tosi fantsua, kun tänne meidänkin nurkille pari vuotta sitten tuo Hööks tuli. Muuten tuleekin netistä tilattua suurimmat, mutta tuolta Hööksin alesta löytää joskus kivoja juttuja.

      Poista
  8. Kävit itse iltapäivällä penkomassa ja löysin tasan yhden hupparin. Ei ollut mitään kivaa oikein jäljellä. Shettiskoon takasuojia pyörittelin aikani, mutta en sitten ostanut kun järki voitti. :D Vaikka ne oli söpöt niin tuskin niille on käyttöä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli yhdessä vaiheessa joku shettissuojien keräyshanke... Lopputulema oli se, etteivät nämä mitään suojia tarvitse. :D

      Poista
  9. Aika hyvät ostokset löysit!! :) Meillä taitaa olla tuo sama cooleri Totilla. Harmi ettei ole nyt oikein reissua Hööksin suuntaan.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! :D Mulla tuo mokoma on työmatkojen varrella, mutta yllättävän harvoin siellä tulee käytyä..

      Poista