sunnuntai 30. elokuuta 2015

Kuvahaaste: Kuusi kuvaa


Ohjeet: Lisää postaukseesi ylläoleva kuva sekä yhteensä viisi kuvaa, jotka kuvaavat mielestäsi parhaiten sanoja onnellinen, rauhallisuus, ystävyys, muistot sekä yritteliäisyys. Tämän jälkeen lisää vielä yksi kuva, jota voit kuvailla haluamallasi yhdellä sanalla. Haasta mukaan viisi blogia. Mikäli haluat, voit linkittää postauksesi Kavioilla-blogiin.

Useimmissa blogeissa on kiertänyt tämä kiva kuvahaaste - koska haasteita on sadellut tännekin päin ahkerasti, kannan kerrankin korteni kekoon. Kuvahaasteet ovat kivoja!

Voin kertoa, ettei kuvien valinta ollut millään tapaa helppoa! Painotin tällä kertaa valinnat pääasiassa Salamaan, koska siitä on jotenkin helppo löytää osuva kuva melkein mihin vain. ;)

Onnellisuus



Tätä hetkeä oli odotettu kolme vuotta.

Siinä missä monet arjen toiminnot ovat olleet (ja ovat edelleen) Salamalle vähän hankalia, otti se ratsastajan vastaan täysin ongelmitta.

Rauhallisuus


Sumuinen aamu loppukesällä 2014. Sielu lepää.

Ystävyys


Yksi suosikkikuvistani, jonka olen itse ottanut. 

Siinä 2-vuotiaat Duke ja Salama ovat täynnä tarmoa ja valmiina elämän iskuihin. Hyvin pian tämän kuvan jälkeen Salaman ja minun maailma romahti ensimmäistä kertaa klinikkareissun merkeissä.

Muistot


Tähän kuvaan kiteytyy Tom, Iso Valkoinen. 

Hevonen, joka todella opetti minulle sen, millaisia suuret persoonat ovat.

Kuvan estekisat jäivät meidän viimeisiksi, mutta uusi ura urkeni vielä koulupuolella.

Yritteliäisyys


Duke on poneistani nöyrin ja yritteliäin. Toki sekin näyttää osaavan kaikki ponimaiset metkut, mutta pohjimmiltaan se menee kategoriaan "kaikki käy". Se ei ehkä hohda erinomaisuudellaan liikkeiden tai rakenteensa puolesta, mutta älykkyys ja työmoraali ovat ehdottomasti sen vahvuuksia.

Tässä kuvassa harjoitellaan ihan ensikertoja koulupuolen juttuja kentällä.

Oma valinta: Salaman oma kupla

Jos tämä haaste oli tarpeeksi vaikea jo tähän saakka, ei oma valinta-osuus ollut yhtään sen helpompi!


Tässä kiteytyy hienosti Salaman 2v. (silloinen) maailmankatsomus: Oma pieni kupla on paras kupla. Sittemmin tuota palleroa on saatu onneksi vähän venytettyäkin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti