torstai 27. elokuuta 2015

Monikäyttöinen actionkamera


Pienestä actionkamerasta on tarvittaessa moneksi - se sopii viihdekäytön lisäksi vaikkapa traileriin valvontakameraksi.


Tarvikkeet, jotka tarvitset:
 • Älypuhelimen
 • Itse actionkameran langattomalla nettiyhteydellä (WiFi) 
 • Kameravalmistajan sovelluksen puhelimeen, joka mahdollistaa esikatselun puhelimen näytöltä 
 • Kiinnitystarvikkeet kameralle 
 • Lisäksi vara-akku kameraan, autolaturi ja kojelautaan kiinnitettävä teline puhelimelle ovat kätevä lisä.
   
Ja kas, näin voit helposti ja nopeasti katsella hevosesi touhuja matkan ajan ilman kiinteitä kameroita tai sen kummempia asennustöitä! Ja koko homman saa nopeasti ja helposti tarvittaessa nauhallekin, jos tulee ikuistamisen arvoisia retkikokemuksia.

Tässä postauksessa esimerkkeinä Sonyn HDR-AZ1 sekä iPhone 5S. Sovellus, jota kautta videokuva onnistuu, on Sonyn oma PlayMemories Mobile. Useimmilla eri merkeillä on vastaava sovellus olemassa, joten homma onnistunee millä tahansa Wifi-yhteydellä varustetulla kameralla. Useimpien eri merkkistenkin actionkameroiden Wifi-yhteys riittää juurikin tuon tarvittavan metrimäärän - omissa testeissä tällä kokoonpanolla yhteys välillä pätkii, mutta verkon vahvuus on silti melko hyvä.


2 kommenttia:

 1. Oletko todennut tämän kameran muutoin hyväksi malliksi? Millaisen hintaluokan vehje? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän hintaluokka n. 300e, lisähintaan saa tähän myös sellaisen kätevän ranteeseen laitettavan kauko-ohjaimen. Vastaava kuin GoPro, mutta muotoilu erilainen. Helppo käyttää ja aika luotettava ollut tähän astisissa testeissä. :) Eli olen siis ollut ihan tyytyväinen, tämä tuli lahjapaketissa tässä taannoin. ;)

   Poista