tiistai 14. lokakuuta 2014

Salama jumpalla


Salamalla oli tänään toiset treffit Iiriksen kanssa. 

Viimeksi oli oikea kierros vaikea, erityisesti laukassa. Tänään se oli taas helpompi - niin ne päivät vaihtelevat nuorten kanssa.

Salama näytti kivalta. Sitä on ilo katsella, kun se on niin tyytyväisen näköinen Iiriksen kanssa. Ehkä sen voisi sittenkin käydä näyttämässä laatuarvostelukarsinnoissa ensi keväänä... ;) Johonkin pikkukisoihinkin tämän kaksikon voisi viedä, sitten kun sen aika on.


Salama liikkui vajaat 20 minuuttia. Askellajit läpi, laukannostojen kanssa pientä muistuttelua ja loppuun alle minuutti harjoitusravia. Sen kummempaa 3-vuotiaan ratsastamisen ei tarvitse eikä saakaan tällä hetkellä olla. 



Loppuviikon Salama huilailee. Huomenna se rokotetaan ja raspataan. Vähän jännittää, mitä sieltä suusta löytyy: Ekaa kertaa koskaan se meinaan pelasi kielellä ratsastaessa ja on muutenkin viime aikoina ollut vähän levoton sen kanssa.

Loppuun vielä pieni videokooste:

4 kommenttia:

  1. Tuo ratsuttajahan on niin kirppu, että voisi Dukenkin laitella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävi mielessä ;) Dukelle ei vaan löydy mitään satulaa, sillä on ihan mahdoton selkä... :D

      Poista
  2. Shettiksen satulavinkki: kannattaa tsekata rodun alkuperämaan ponisatulat- ne on tehty sopimaan pikkuisille tynnyriponeille. Hinta ei päätä huimaa, parilla saturaisella löytyy posteineen käytettyjä. Eli mahdollista on löytää satula, jopa shettikselle, jopa sellainen mikä pysyy ilman häntäremmiä paikallaan ;) vaatii hieman salapoliisityötä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Olenkin joskus Ebayta selannut, mutta vielä ei ole tullut pakottavaa tarvetta hankkia mitään. Dukellahan on sinänsä hyvä selkä (on säkä jne.), mutta satulansija on todella lyhyt. Mittailin kerran ja maks. 13" satula olisi siinä ja siinä... Se taas tarkoittaa sitä, että vähänkin pidempi ihminen ei mahdu kyytiin. No, katsellaan.

      Poista