perjantai 24. lokakuuta 2014

Kumpi vie ja kumpi vikisee


Duken mielestä pallot ovat pop. Suotakoon siis hänelle hetki valokeilassa - tässä ruudun täydeltä Dukea ja palloleikkiä neljän ja puolen minuutin verran:

(Linkki videoon)

12 kommenttia:

  1. Duke ei sitten halua millään pitää kahvoista kiinni. :D

    Paljonko pallo maksoi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liian helppoa roikkua kahvassa. :)

      Pallo oli Börjesissä 35e.

      Poista
    2. Tämän katsottuani ymmärrän käsitteen tarjota hevoselle virikkeitä, aika virkeältä meno näytti! Tuli vaan mieleen, että mitähän kärryillä ajamisesta tulisi, kun herra ottaisi pallon mukaan kehiin? :D

      Poista
    3. Hih, pitänee koittaa kärryajelua pallon kanssa... :D

      Poista
  2. Hahaa, sä hankit tän pallon testiin. Ja siis mitä vieläkö se on ehjä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääpiirteissään kyllä. :D Salama repi toisen kahvan köyden irti, Duke taas riepotti palloa niin, että kaikki saumat ratkesivat... Tämä kaikki tapahtui valvovan silmäni alla. ;) Nyt pallero odottaa uutta leikkihetkeä aidan toisella puolen.

      Poista
  3. Miten joku voikin olla noin innoissaan pallosta, ihana! :)
    Mulla oli joskus sellainen poika-poni joka riisui itse omatoimisesti riimun päästään tarhassa ja leikki sitten sillä. Tein sille sitten köydestä sellaisen pitkän "solmulelun" mitä koirillekin myydään, usein se oli sähkölankojen päällä, mutta muuten ihan toimiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Duke on palloillut päivittäin 1-vuotiaasta asti. Ne ovat ehdottomasti sen juttu. ;)

      Mun vanha pv-ruuna vielä 19-vuotiaanakin riekkui riimun kanssa, otti kaverin riimun ja riepotteli sitä. Jostain syystä en pidä näillä nykyisillä riimuja tarhassa... :D

      Poista
  4. Hahaha, Duke on kyllä vallattoman ihana! :D

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Sepä se! Se oli tuolloin perjantaina niin tohkeissaan tuosta pallosta, että veti ainakin sen 10min tuota rallia - lopuksi hiki vaan valui ihan norona, pikkasen otti villan kanssa palloilu koville. ;) Liilan "kahvakuulan" ja sinisen pikkupallon kanssa se tuntuu palloilevan joka päivä, mutta ei noin innokkaasti.

      Poista