maanantai 27. lokakuuta 2014

Karvan mitalla

Meidän tallin TOP3 karvaturrit, kun mitataan talviturkin turnajaiskestävyyttä:


1. Kirkkaimman mitalin vie Duke. Todellinen Polar Black Bear, jonka turkkiin käsi uppoaa ja katoaa. 


2. Hyvänä kakkosena tulee meidän toinen maatiainen eli Salama. Sillä on siisti ja sileä mustanharmaa samettiturkki, joka on todella tuuhea. 


3. Pronssin vie tässä kisassa Toini. Se on joko erehtynyt vuodenajasta tai sitten elää siinä toivossa, että kesä on tänä vuonna ikuinen. Toini pukeutuukin loimeen nyt yötä päivää, koska muuten se reppana paleltuu.

Kuvat otettu 27.10.2014.

4 kommenttia:

 1. Mun toisen lämppärin karvan pituus on tällä hetkellä jotain tosta Salaman ja Duken välistä, oon oikein yllättynyt miten lv voi kasvattaa niin pitkän talvikarvan ja näin aikaisin jo.. :D Se on siis ensimmäistä syksyä mulla nyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinin emäkin oli aina melkoinen karvaturri! :D Paksu ja tuuhea turkki, väri vaihtui aina tosi tummaksi talvisin. Toini on nyt jotenkin unohtanut kasvattaa villat, koska on aiemmin ollut pihatossakin, eli sen on ollut pakko pärjätä. Ajattelin ensin jättää sen loimittamatta, mutta sitten tuli ekat kylmät tuulenpuuskat ja sadepäivät, pakko oli muuttaa mieltä... :D

   Poista
 2. Hauska postaus! Miten ajattelit muuten nyt syksyllä/talvella loimitella Toinia? Olisi kiva lukea sinun ajatuksiasi tästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Loimista ajattelin postailla tässä joku päivä ensi viikolla, kun yksi loimi tulee maailmalta kotiin vielä. :)

   Poista