torstai 21. marraskuuta 2013

Ensilumi ja aarteiden esittelyä (otsapantoja)

Duke, napapaita (olisi sittenkin pitänyt ottaa koon isompi...) ja Salami-Pepperoni-Mammamia-Mussukka.
Räntää ja puolikas pakkasaste. On niin nättiä että. (not)


Suuri plussa kaulaosalle, jonka istuvuus 10+!

Edellisessä varustehöpinässäni mainitsin, että tavallinen otsapanta on meille ehdoton nounou. Tästä selvennykseksi pieni kurkistus varustehuoneen uumeniin - tällainen on poikien otsapantarepertuaari tällä hetkellä. Löytyy koristetta ja kimallusta sekä vähän äijämäisempää settiä. Tyttöhevonen puettaisiin tietenkin pinkkeihin kristalleihin, pojilla on taas enemmän niittejä ja muita härpäkkeitä. 

10 kommenttia:

 1. Otsapantoihin liittyen, syksymmällä kävin Tampereella Ratsukellarissa ja siellä oli liloja timanttiotsapantoja, tuli blogisi mieleen ;) hintaa en tainnut katsoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin nähdä samat hevosmessuilla Tampereella! :D Ne olivat hienoja, meinasin jo silloin ostaa yhden, mutta olivat aika kalliita. Tuunasin sit omat. ;)

   Poista
  2. Mä ostin tollasen kaksrivisen vaaleanpunaisilla timanteilla hevosmessuilta, maksoi muistaakseni 39 euroa. Harmillisesti siitä on jo yks timantti melkein irti =/ Mutta hienohan se on, kolmirivinen olis ollu vielä upeempi ;O) *siis kaksrivisellä tarkoitan noita, missä on kaks erillistä "hihnaa", niinku sulla noissa!*

   Poista
  3. Ne mitä mä katsoin, maksoivat yli 100e! :D

   Poista
 2. Nyt tuli mieleen, että toi meidän yks nössykkä tarvis ehkä muuten just tollasen pääkallo-otsiksen. Se tois varmaan sille roimasti lisää itseluottamusta ja arvostusta? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hööksillä on nyt useampi pääkallovaihtoehto :D Ei muuta kuin kokeilemaan!

   Poista
  2. Kiitos vinkistä! Niin ihmeellistä kuin se onkin, en ole vielä edes lähi-Hööksissämme vieraillut. (PS. Jos Salamanderista kasvaakin kouluaitojen liitokavio, eikä se kehtaa enää äijä-lookilla kyseisten aitojen sisään mennä, vaan haluaa timangeja sekä muuta blinblingjuttua ja haluaa The Äijäotsiksestaan luopua, niin muistattehan meitä!;)

   Poista
 3. Ihania! Omillakin poneilla noita otsapantoja kertynyt ja kun poikia ovat niin pääkalloja ja kimalletta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on kiva vaihdella vähän fiiliksen mukaan. Ei tarvitsi koko suitsia uusia aina... :)

   Poista