perjantai 15. marraskuuta 2013

Satulansovitusta (osa 3)


Kolmas kerta toden sanoo, eikö vain?

"Huvin ja urheilun vuoksi" soviteltiin tänään taas pikaisesti paria penkkiä. Lauantaina tehdään yhdestä kaupat... ;)

1. Albion K2 yleissatula. Runko wide, istuin 17" tai 17,5".

Liian kapea. Pituus siinä ja siinä.
2. Kieffer Dublin Exclusiv estesatula 17", runko leveä (muokattava).

Aivan liian kapea. Ihana satula muuten. 
3. Albion K2 yleissatula. Runko extrawide, istuin 17".

Salkun uusi penkki. Väristä viis.
Ruskea Albion istui ratsastajankin kanssa kuin tatti. Kävin pikaisesti kyydissä ja satula käyttäytyi kuten sopivan pitääkin: Selkärangantila hyvä, säkätila riittävä ja toppaukset asettuivat nätisti koko matkalta selkään. Ratsastajalle sen 10 sekunnin perusteella penkki oli yhtä hyvä kuin muistinkin: Tukeva ja istuin sopivan kokoinen. Nyt vaan toivotaan, että mokoma sopii vielä muutaman kuukaudenkin päästä selkään... ;)

6 kommenttia:

 1. Hei kiva uus banneri ja jänskän värinen satula! Joko sulla on sävyyn sopivat suitset...? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salama vähän vaalentaa! :D Normaali tummanruskea tuo on. Puikkarista (Puuilo) olis saanut aika halvallakin ruskeat suitset, mutta en halunnut ostaa niitä. Aion rikkoa etikettiä ja pukea ponskille mustat suitset! :D (kunnes öö.. toisin sanotaan)

   Poista
 2. Oih, en edes huomannut uutta banneria, hieno! Ja satula on varsin mukavan näköinen, tuohon tekisi mieli upottaa takalisto. Miten maltat odottaa? :D

  http://pirinransu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ehkä vähän "liian" samanlainen kuin vanha... No, vähän vaihtelua. :D

   Satula on ihana. Sitä on kiva hypistellä satulahuoneessa. Tässä välin voi vaikka nettishoppailla pari kivaa yleishuopaa... ;)

   Poista
 3. no hei kaikilla esteratsastajilla on ruskeet vermeet, eli oikeilla jäljillä olette! Mutta ruskeet suitset kyllä tarviitte ehottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, totta! Mullakin oli kaikki estesydeemit joskus muinoin punaruskeita. Oon jo oppinut pitämään tosta väristä - uudelleen siis. Tässä välissä oli vakavien ja synkkien mustien nahkavarusteiden kausi. ;)

   Ja mitä tulee ruskeisiin suitsiin... Ongelma ratkaistu yhden tuotteliaan yövuoron kylkiäispuuhana menneellä viikolla - pakettia odotellaan jo... Hups.

   Poista