sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Muutama poseerauskuva vain

Enempi-vähempi epäedustava poseeraus.
Viimeisimmästä kuvaushetkestä alkaa olemaan taas kuukausi, joten kauniin auringonpaisteen kunniaksi napattiin pojat yksitellen kentälle kuville. Ei ollut helppoa taaskaan - Duke ei kiinnosta kukaan tai mikään, jos näkökentässä on kolme ruohonkortta ristissä ja Salamaa taas kiinnosti tunkea suuhunsa kaikki kilisevä, koliseva ja rapiseva.
Jossain hirnuu joku. Ihan varmasti!
(Kyllä Salama, se oli Youtube-kamu...)
Hattu hyvin. Duke <3


Sulla on jotain mitä kuuluu minulle!
(Toim.huom. porkkanoita.)
Dyykin passikuva.
PS. Löytyykö kollaasista tuttuja tilanteita? Tässä tämän kertanen fail-kokoelma. :D


4 kommenttia:

 1. Ompa Salama ison näköinen :O (Sanonkohan mä aina tätä samaa?) Ja Duke hieno sporttiponi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään mullekin tuli ekaa kertaa semmoinen olo, et se on vähän isompi kuin 1-vuotiaana! :D Se kasvoi jotain 15cm kun laitettiin YouTubesta heppa hirnumaan. Se sai sen pään ihan sekaisin pitkäksi aikaa. :D

   Dyyk on taasen tällä hetkellä vähän hoikka. Huomaa, ettei ole lisäruokaa saanut, heinää vaan. No, eiköhän se tuosta pullistu ennemmin tai myöhemmin, kun saa taas ruokaa normaalisti. Nyt on kortisonikuurin takia kaikki extrat poissa ruokalistalta.

   Poista
 2. Ei nyt pahalla mut tuo ponny ei tod ole mikään hoikka vaan ihan ok. Miksi pitää syöttää mitään extraa shettikselle? Ja tuo suokkipoju on lihava ei niinkään iso... Kauniita ovat toki silti mutta hirvittää tää nykyinen meno kun hevoset syötetään ihan hirveiksi palloiksi,ihan siis yleisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa! (ainakin osittain, heh!)

   Salama on laihdutuskuurilla. Heinälaarin luona on viihtynyt mokoma, nyt kun liikuntaa on rajoitettu jalkojen takia. Siitä taas seurannut uusi "vaiva" eli lihavuus. Mutta on myös kasvanut ihan korkeuttakin tässä, Hepsiksen Maret Salkun tietääkin jo pitkältä ajalta. ;)

   Shettis on vielä kasvava, siksi kaipailee lisäruokaa. Lähinnä kivennäistä, mutta myös pientä energia- ja valkuaislisää. On tällä hetkellä ok, mutta laihtunut lyhyessä ajassa paljon - en halua, että laihtuu siis enempää. Mikään paksukainen en sen halua olevan, eli kohtuus kaikessa.

   Poista