perjantai 1. marraskuuta 2013

Kaksin aina kaunihimpi


Ohjelmatoimisto järjesti pojille tänään lämpimän ja tyynen päivän kunniaksi kimppakylvyn kurarupinyppylöiden häätämiseksi. Ensin Hexocil-pesulle, sitten kylpytakit niskassa päiväheinille talliin ja lopuksi ulos kurapuvut yllä.Ja mikä parasta, Salama ei potkaissut tai aiheuttanut muuta häiriötä kertaakaan! Päinvastoin, korvat hörössä kerjäsi kehuja. Ihan kuin mitään ongelmaa ei olisi koskaan ollutkaan...
(Katso tunniste "hevosen pesu" jos et tiedä mistä ihmeestä tämän hevosen kohdalla puhun)


"Tää on ihan syvältä. Ensin vietiin munat, sit joutuu pesulle harvasen päivä.
Karvatkin uhattiin viedä. Mitä vielä?"
t. Duke
Mikä ihme tuo on? :D
Koiranpentukatseinen Salama.

2 kommenttia:

 1. Meillekin rakennettiin samanlainen hoitopaikka kun tuo missä Salama on, kätevästi saatiin pala vanhaa pyöräilytietä johon viereen vain tolpat ja voila ;) Olen aina kummastellut, miten Speedy kehitti jotain ruven tapaista vuohiskuoppiinsa aina Suomessa, mutta täällä ei ole edes pahimpina mutakeleinä tullut mitään (*kop kop*) jalkoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hauska toteutus teillä! :D Tuo on ollut kyllä kätevä, tosin vesiletkua ei vieläkään tuonne asti ole jaksettu laittaa... Hyvin on pärjätty ilmankin, kun kaivosta ei saakaan kuin vain jääkylmää vettä. Pesupuuhissa käytän aina vain lämmintä vettä.

   Salama pääsi nyt myötätunnosta kans kylpyyn, kun tuo on kuitenkin vähän tarttuvaa mallia ja kovin pojat toisiaan rapsuttelevat. Jospa saatais tämä vaiva nyt pakkasten myötä pois ja sitten elettäisiin onnellista elämää ruunana. :)

   Poista