torstai 5. syyskuuta 2013

Aamutallissa (video)

Minulla on hevosten hoidossa muutama oma kotkotus ja pahimmat niistä ajoittuvat kaiketi aamutalliin. Tervetuloa pätkittäin mukaan menoon ihmettelemään puuhia. :)

Ensin tarjoillaan aamuruuat:
(Oli pakko editoida oma lässytysosuus pois alusta, missaatte samalla ikävä Salaman aamuhörinät ja kissamaiset venytykset. ;)


Sitten Duke käsittelyyn:
(Mikä on tuo mystinen ääni taustalla? No se on tietty Salama, joka juo - pitkään ja hartaasti, kuten aina aamuisin)



Viimeisenä tämä vapaan kasvatuksen tulos:
(Joka oli tänään klo 8 hyvin pirteällä päällä jo, näkisittepä sen joskus klo 5.30 - homma ei etene haukottelujen ja venytysten takia yhtään mihinkään)


Salaman kylmäyssuojat saavat olla aina 20min jalassa kolmesti päivässä ja ankkaääninen ajastin taskussani kertoo sitten niiden poistamisajankohdan. Kerran unohdin ne napata pois, mutta ei hätää, nuorukainen oli ihan itse päässyt niistä tunnin aikana eroon. ;)

Nyt aamu jatkuu kahvin ja kaurapuuron parissa. Sen jälkeen tallihommat, kaikki mahdollinen valmiiksi ja sen jälkeen illaksi töihin. Pojat saavat ulkoilla siis klo 22 asti, jonka jälkeen ne pääsevät talliin nukkumaan. Illan ne viettävät ruohotarhassa, lisäksi mökissä on heinätarjoilu takaamassa kylläisen vatsan. 

6 kommenttia:

  1. Hei! Pienet ponit heittää kesäkuvahaasteen: http://reetuli.blogspot.fi/2013/09/meidan-kesa-2013-haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hitsi, me just tehtiin toi pari postausta sitten... ;)

      Poista
    2. :) No niinpä olikin! En ollut huomannut. Ja nyt vasta ehdin nämä videot katsoa, ihana Duke! :D

      Poista
  2. Hauska postaus :)

    Asiasta sadanteen; Ootko tietoinen hevosjalostusliiton järjestämästä Kari Vepsän iltakurssista ensi keskiviikkona Liedossa? Ajattelin vinkata näin jos oot kiinnostunut. Kun itseä aina harmittaa, kun menee monet jutut ohi, kun en huomaa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hetkonen... Olisikohan joku puhunut siitä..? En tiedä, mutta olen vaihteeksi täystyöllistetty tuolloin. :( Tässä lähiaikoina olisi irtokenkäkurssikin, olen jo vuosia suunnitellut meneväni sellaiselle... Jokohan sitä viitsisi järjestää aikaa sille?

      Poista
    2. Katselin samaa, että ainakin kuun lopussa olisi Marttilassa Kylämäen tallilla irtokenkäkurssi. Ollut minullakin monesti suunnitelmissa mennä. Olisi ainakin hyödyllinen kurssi. Tosin kengittäjä lupaili tuossa vähän opettaa minua, mutta eikai lisä oppi koskaan pahasta ole ? :)

      Poista